1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2018 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Derby pro Hlavnici


Branky


20

Derby rozhodla jediná branka osm minut po pauze. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

V derby mezi Hlavnicí a Stěbořicemi se hrál fotbal nahoru dolů, který se divákům musel líbit. Domácí sice byli oslabeni o svého vykartovaného kanonýra Davida Lišku, ale toho zdatně nahradil jeho bratr Tomáš, který se naonec stal hrdinou svého týmu, protože mu zajistil cenné tři body. V prvním dějství se do nebezpečnějších situací dostala hostující eskadra. Už po pár sekundách hry se zjevil před domácím brankářem Kirschnerem Kokošek, ale jeho pokus skončil pouze na brankáři. V desáte minutě pálil v nadějné pozici Kubalík nad bránu. Poté se začala osmělovat i Hlavnice. Nejvíc vystrašil brankáře Loserta jedovatou střelou Kukol. Mimo pak pálili Martinček s Kleinem. V závěru poločasu podruhé vyzval Kokošek na souboj Kirschnera, ale výsledek byl stejný jako v první minutě. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu. 

Hlavnice rozhodla po pauze

Pět minut po pauze dokonce nastřelil hostující Kubalák tyčku. A opět platilo, otřepané pravidlo nedáš, dostaneš. V 53. minutě vyrobil fatální chybu brankář hostů Losert, když namazal Tomáši Liškovi, který si obehrál obránce a nasadil brankáři potupné jesle a touto trefou zajistil domácím tři body – 1:0. V následném průběhu se k zakončení dostali obě družiny. Nebezpečně vypadala střela Tomáše Lišky a Haase. V 78. minutě mohl srovnat skóre Šmalec, ale jeho střela skončila mimo tři tyče. O pět minut později zahrávaly Stěbořice rohový kop, ale ten nedokázal nikdo dopravit do sítě. Pět minut před koncem na druhé straně nedokázal zamířit přesně Klein. Hlavnice už pak tři body udržela a díky výhře přezimuje na druhé příčce v tabulce. 



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Konečně jsme v derby dokázali porazit soupeře ze Stěbořic. I když musí přiznat, že remíza by byla spravedlivější. My jsme dali branku po jejich chybě.

TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Fotbal je nespravedlivý. My jsme měli dost šancí, ale nakonec jsme prohráli my, když jsme dostali branku po naší chybě.



Sestavy


Družba Hlavnice
L. Kirschner [-] - T. Liška [-] , T. Kukol [-] (82. P. Jaksch [-] ) , P. Elbl [-] , D. Hendrych [-] , P. Martinček [-] (74. M. Bulanda [-] ) , J. Kaván [-] , D. Haas [-] , Z. Vrána [-] , O. Pasterňák [-] , D. Klein [-]

TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - D. Burda [-] (46. J. Fiedler [-] ) , A. Kubalák [-] , M. Otipka [-] , V. Graca [-] , R. Kokošek [-] , O. Šmalec [-] , P. Čavera [-] , M. Fiedler [-] , J. Šindelář [-] , L. Burda [-] (74. F. Otipka [-] )

ŽK: 37. P. Elbl - 61. R. Kokošek , 79. P. Čavera . ČK: 87. R. Kokošek .
Hráči zápasu: Z. Vrána - J. Šindelář .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MEIER Milan - FICEK Miroslav (N), MEIER Mathias (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Hlavnicím bude chybět jejich leader Liška stejně jako další hráč a naopak Stěbořice budou chtít si alespoň trochu spravit chuť v derby po napříliš úspěšné sezóně a odvezou všechny body

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Holata
Tip experta: výhra hostů

Derby jako řemen. Hlavnice ale bude postrádat kanonýra Lišku. Stěbořice vydolují všechny body.

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 17:36

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 10:02

Tip: výhra domácích