O. Haas 21. (p.)
O. Haas 23.
M. Drápal 39.
J. Tengler 58.
4:2
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2018 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Litultovice to na Vřesinu prostě umí


Branky


21. O. Haas (p.) , 23. O. Haas , 39. M. Drápal , 58. J. Tengler - 4. P. Boček , 43. V. Čech
21

Po první půli vedly Litultovice o jednu branku. Svou výhru pak potvrdily po pauze ještě jedním přesným zásahem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litultovice vedly o jednu branku

Vstup do zápasu vyšel lépe hostům z Vřesiny, i když přijely do Litultovic jen v jedenácti lidech. Hned v 1. minutě Lampart po nahrávce Bočka mířil těsně vedle vzdálenější tyče. Po třech minutách napřáhl z dálky Boček, a brankář Toporčák se jen díval – 0:1. V 6. minutě po přihrávce Čecha netrefil Boháč cílené zařízení. Pak si na Toporčákovi vylámali zuby Pešek a Boček. Po čtvrthodině hry se hra začala vyrovnávat a Litultovice dokázaly srovnat skóre po dvaceti minutách, když byla za ruku v pokutovém území nařízená penalta, kterou zkušeně přetavil v branku Haas – 1:1. O dvě minuty později se postavil k přímému kopu Haas a z velkého úhlu dokázal nachytat brankáře Cojga na hruškách – 2:1. V 39. minutě se po všemožných odrazech dostal míč k Tenglerovi, jehož střelu tečoval mimo dosah brankáře Drápal – 3:1. Vřesině se těsně před půli podařilo snížit, když si na Boháčův roh nejvýše vyskočil Čech a zatloukl do sítě – 3:2. 

Litultovice výhru potvrdily

Po přestávce už diváci moc šancí neviděli. Padla už jedna branka, když v 58. minutě po centru Adamčíka z voleje krásně zavěsil kapitán Tengler, když za tuto akci by se nemuseli stydět ani v Lize mistrů – 4:2. Litultovice pak do konce zápasu ještě zahodili pár šancí. Vřesina se zmohla jen na jednu šanci, když Boháč postupoval sám na brankáře Toporčáka, který ale jeho střelu vytlačil. Litultovice pak už v pohodě dokráčely za třemi body. Vřesina opět dokázala, že se jí to na Litultovice nejde.   



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Jan Tengler (kapitán): I přes ne moc šťastný vstup do utkání jsme dokázali utkání dotáhnout do vítězného konce. Zápas opět bojovný a pro nás dobrá a myslím, že zasloužená výhra.

TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí): Velice mě mrzí černobílá organizace po výměně realizačního týmu - výjevy hodné třetí třídy. Navíc hřiště bylo hodně tragické. Na zápas jsme dojeli v 11 lidech a na Litultovice se nám nedaří. Nebudu se vyjadřovat k některým výrokům sudího. V prvním poločase jsme udělali dvě hrubé chyby, které soupeř potrestal a následně si toto vedení pojistili. My jsme tahali za kratší stranu provazu.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] - O. Adamčík [-] (65. V. Chovanec [-] ) , O. Minarčík [-] , Š. Šťavík [-] (79. P. Gloga [-] ) , P. Fiala [-] , M. Šeuer [-] , O. Haas [-] , J. Honig [-] (71. J. Raschka [-] ) , M. Drápal [-] , J. Tengler [-] , O. Doležel [-]

TJ Vřesina
B. Cojg [-] - J. Lampart [-] , P. Kolár [-] , J. Pagáč [-] , A. Felgenträger [-] , V. Čech [-] , P. Strakoš [-] , M. Boháč [-] , P. Boček [-] , J. Lichovník [-] , M. Pešek [-]

ŽK: 64. O. Adamčík , 73. M. Drápal , 81. P. Fiala , 90. P. Gloga - 15. P. Kolár , 62. J. Pagáč , 87. M. Boháč .
Hráči zápasu: J. Tengler , O. Haas .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: PRETSCH Adam - PAVELEK Karel, CHVĚJA Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Vojtěch Šíma
Tip experta: remíza

Litultovice už tři zápasy v řadě nevyhrály. To je nečeká ani v tomto domácím zápase, dobře hrající Vřesina si odveze bod. (2:2)

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

věřím v úspěch