J. Jac 79. (p.)
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2018 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři se rozešli smírně


Branky


79. J. Jac (p.) - 22. M. Šuhajík
21

Březová po poločase vedla. Píšť dokázala vyrovnat deset minut před koncem z penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová šla do vedení

V nedělním odpoeldni přivítala Píšť družinu z Březové. Zápas týmů ze spodní části tabulky nabídl spíše bojovnou podívanou, kdy se na obou stranách neurodilo moc šancí. V první části byla mírně lepším týmem Březová, přesto do vedení mohla jít Píšť, ale Karel Moric ve skluzu přestřelil.  Březová šla do vedení ve 22. minutě zaváhání domácího stopera, který vyslal do úniku březovského Šuhajíka, který si v těchto situacích ví rady – 0:1. Ve zbytku poločasu se už žádná vetší šance neurodila ani na jedné ze stran, a fotbalisté nabídli divákům bitvu od šestnáctky k šestnáctce. Březová šla do kabin s jednobrankovým náskokem.  

Píšť srovnala z penalty

Po pauze se Píšť snažila něco s výsledkem udělat, ale velmi dlouho se jí to nedařilo. Naopak k ohrožení branky se dostala Březová, když velmi nebezpečně pálil Lumír Lyčka. Teprve deset minut před koncem se domácí družina dočkala, když kapitán Patrik Moric nastřelil v pokutovém území ruku bránícího hráče. Míč si na značku pokutového kopu postavil Jac a gólman Hromada byl bez šance – 1:1. Hned o chvíli později mohla jít Březová opět do vedení, když se ve velké šanci zjevil Tomáš Křenek, ale neuspěl. Čtyři minuty před koncem byl vyloučen hostující Kalivoda. V závěru se dostala Píšť ještě k několika závarům, ale z nich se nic neurodilo. Zápas tak dospěl k remízovému konci.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Píšť
Karel Moric (hráč): V prvním poločase to bylo vyrovnané na obě strany. My jsme udělali zbytečnou chybu a poslali soupeře do vedení. Po pauze jsme měli my více ze hry a podařilo se nám z penalty vyrovnat. Bod je pro nás cenný.

TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): První poločas jsme byli lepším týmem. Dostali se do vedení, ale že by extra nějak moc šancí nebylo. Ve druhé půli už to bylo takové nic moc, taková bramboračka. Domácím se podařilo srovnat z penalty. Měli jsme to už dotlačit nebo dát pojišťovací trefu.



Sestavy


TJ Slavia Píšť
P. Liška [-] - K. Palkovič [-] , K. Moric [-] , M. Návrat [-] , M. Pawlenka [-] , J. Rzidký [-] , J. Krop [-] (51. L. Svoboda [-] ) , P. Moric [-] , J. Jac [-] (87. F. Grabica [-] ) , O. Zug [-] , L. Mrva [-]

TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - P. Křenek [-] , O. Lodňánek [-] (46. L. Lyčka [-] ) , M. Šuhajík [-] , D. Řehulka [-] , T. Křenek [-] , M. Šustek [-] , O. Kalivoda [-] , P. Cihlář [-] , P. Cihlář [-] , I. Lyčka [-]

ŽK: 56. J. Jac , 87. L. Mrva - 14. P. Cihlář , 58. L. Lyčka , 68. I. Lyčka , 83. T. Křenek , 90. J. Hromada . ČK: 86. O. Kalivoda .
Hráči zápasu: L. Svoboda - I. Lyčka , M. Šuhajík .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: MEIER Milan - PRASEK Beno, ŠKROB Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tomáš Holata

Expert: Vojtěch Šíma
Tip experta: výhra hostů

Defenziva Píště v tomto ročníku tápe. Březová vyloupí stánek domácích. (1:3)

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: remíza

Hodně těžký zápas.
Sice se Píšti vrátí ženáč Palkovič, ale nebudou mít golmana. Naopak Březová uspěla v Kobeřicích 2:0
vidím to na remízu