1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vávrovice vydřely výhru ve Štítině


Branky


24

Vávrovice si šťastně připsaly tři body, když obě jejich branky dal Mrusek. Štítina dokonce zahodila pokutový kop. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mrusek poslal hosty do vedení

Vávrovice ve Štítině dokázaly vybojovat velmi šťastné tři body. První půle patřila domácímu mužstvu, které hrozilo hlavně střelami z dálky a ze standardních situací. Všemu chybělo daleko lepší a přesnější zakončení. Největší šanci domácích zazdil Tomáško, který jen o centimetry minul hostující bránu. Hosté se dostali k první střele až pět minut před pauzou, když Jakub Lichovník minul domácí klec. Ve 43. minutě to byly Vávrovice, které se ujaly vedení po rychlém kontru, když Jan Lichovník našel svého bratra Jakuba, který pak předložil míč jak na zlatém podnose Mruskovi – 0:1. Ještě v nastavených minutách vběhl Skrbel do přízemního centru Schneidera a povedenou ránou ohrozil vlastního gólmana Richtera, který si tak připsal povedený zákrok. 

Štítina vyrovnala, ale Vávrovice vsítily rozhodující trefu

Ve druhém poločase se snažila Štítina vyrovnat a nahrála jí k tomu 66. minuta, když byl vyloučen hostující Levák, který stáhl metr před vápnem Marka Vitáska. Následnou přesilovku domácí využili o deset minut později, když centr Kunczika přizvedl před brankářem Košárkem Marek Vitásek – 1:1. Domácí se pak hnali za výhrou a zbytečně otevřeli hru, a toho využil po dlouhém nákopu v 83. minutě Mrusek, který se zbavil svého strážce Poštulky, nasadil kličku brankáři Richterovi a z úhlu zamířil do prázdné brány – 1:2. Domácí mohli ještě dvě minuty před koncem srovnat, ale penaltu Markovi Vitáskovi s přehledem lapnul vávrovický gólman Košárek. Vávrovice tak dokráčely za šťastnou výhrou. 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
klubový web: Způsob, jak jsme přišli o všechny body mi připomenul jarní zápas se Stěbořicemi. Tehdy jsme byli naháněni my ale jediným gólem jsme senzačně vyhráli.Proto pozor!Kdo to ještě neví? Fotbal opravdu nemá logiku!!

FK NOVA Vávrovice
Jan Schneider (obránce): Do Štítiny jsme přijeli v relativně okleštěné sestavě, ale i přes to, že jsme přijeli ve dvanácti hráčích, jsme ukázali soudržnost a ve vyhecovaném zápase zvítězili. První poločas patřil domácím, kteří byli více na míči a hrozili střelami z dálky a ze standardních situací. My naopak měli dvě tutovky, z nichž jedna skončila brankou. Druhý poločas domácí hrozili zejména centry ze stran, a po jednom z nich Vitásek srovnal. Závěr jsme dohrávali v desíti po vyloučení Leváka, ale i přes to jsme z ojedinělé šance dokázali znovu vsítit gól. Konec zápasu už byl z naší strany jen o udržení výsledku, což se povedlo a bereme tři body.



Sestavy


TJ Tatran Štítina
T. Richter [-] - M. Vitásek [-] , M. Vitásek [-] (31. P. Škroch [-] ) , P. Kunczik [-] (86. D. Trebichalský [-] ) , P. Stoklasa [-] , V. Tomáško [-] (71. M. Figeczki [-] ) , D. Watzlavik [-] , A. Skrbel [-] (65. Š. Rohovský [-] ) , V. Watzlavik [-] , L. Postulka [-] , F. Graf [-] (46. D. Barteček [-] )

FK NOVA Vávrovice
P. Košárek [-] - M. Schoppik [-] , O. Levák [-] , F. Mrusek [-] , J. Lichovník [-] , P. Janotka [-] , J. Olbrich [-] , J. Schneider [-] , J. Chryczyk [-] , A. Gebauer [-] (68. M. Sedláček [-] ) , J. Lichovník [-]

ŽK: 26. A. Skrbel , 76. D. Barteček - 27. J. Chryczyk , 59. P. Košárek . ČK: 67. O. Levák .
Hráči zápasu: F. Mrusek , P. Košárek .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - ŠKROB Michal, STŘÍLKA Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Václav Chromečka
Tip experta: výhra domácích

Vávrovice se v našem vzájemném zápasu nejevily vůbec špatně, chybělo jen štěstí v koncovce. Štítina ale nedá doma nic zadarmo a urve plný počet bodů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Vávrovice se v našem vzájemném zápasu nejevily vůbec špatně, chybělo jen štěstí v koncovce. Štítina ale nedá doma nic zadarmo a urve plný počet bodů.

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Štítina se dokáže semknout a na domácím hřišti udolat každého