1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 17:00

21.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V nepříliš pohledném utkání zvítězila Kdyně


Branky


0

Fotbalisté týmu Sokol Město Touškov zavítali na hřiště Kdyně. Za favorita byl jasně považovaný domácí tým, který nakonec uspěl, nicméně k výhře se spíše protrápil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání příliš zajímavých šancí nepřineslo. V prvním poločase měli více ze hry domácí borci. I Touškovští si připravili nějaké menší šance, leč v prvních čtyřiceti pěti minutách na trávníku vládli oba brankáři, kteří za svá záda nepustili ani jednu střelu. Ve druhé půli se do vedení po velké šanci mohli dostat hosté, ale neuspěli. Z následného protiútoku prosadil domácí Karel Šmejkal, který překonal brankáře Šilhánka. Stav zápasu vydržel až do konce, domácí berou tři body a vyhoupli se díky tomu na druhé místo v tabulce!



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Město Touškov
Vlastimil König (TJ Sokol Město Touškov): V první půli nevyužily oba mančafty několik dobrých příležitostí ke vstřelení gólu, když se vyznamenali oba gólmani. Ve druhé půli byli více aktivnější domácí, ale paradoxně mohli jít do vedení hosté, když stačilo přesně přehodit brankáře. Z následného protiútoku už domácí skórovali a tak jediná přesně umístěná střela rozhodla utkání.



Sestavy


SK Kdyně 1920
K. Šmejkal [-]

TJ Sokol Město Touškov
L. Šilhánek [-] - L. Hodek [-] , J. Anděl [-] , A. Šimice [-] , P. Dyk [-] - J. Zajíček [-] , J. Hauer [-] , I. Momotov [-] , D. Tobrman [-] - M. Koubek [-] , M. Bouzek [-]

Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.