1:2
(1:1)
19. J. Spáčil
82. J. Liška (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2018 14:30

13.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítná nad Vláří až v závěru vydolovala výhru v Boršicích


Branky


15. P. Filipský - 19. J. Spáčil , 82. J. Liška (p.)
11

Poslední tým tabulky z Boršic přivítal na svém hřišti fotbalisty ze Štítné nad Vláří, kteří se po špatném začátku dostali do výborné formy. Boršice v posledním domácím utkání hodně potrápily Holešov a věřily si i na štítenský celek. Domácí poslal do vedení po patnácti minutách bývalý hráč FC Slovácko Filipský. Hosté ale srovnali o čtyři minuty později mladičkým Spáčilem. Ve druhé půli se na branku čekalo až do samého závěru, hosté nakonec strhli výhru na svoji stranu brankou z pokutového kopu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo po jedné brance na každé straně

V Boršicích se představili fotbalisté ze Štítné nad Vláří a byli v tomto duelu jasným favoritem. Svěřenci trenéra Pavla Prešnajdera mají za sebou vítěznou sérii, kterou chtěli prodloužit i na Slovácku. Domácí celek je v tabulce zatím beznadějně poslední a v v duelu se Štítnou chtěl poprvé letos bodovat a neměl k tomu daleko. "Do utkání jsem šli s odhodláním získat tři body. Šance jsme si dokázali vytvořit, ale chyběl větší klid zakončení. Domácí nás postrestali z brejku, ale naštěstí jsme brzy srovnali. Po zbytek utkání to byla hra na jednu branku. Rozhodující moment přišel v 81. minutě, kdy pronikajiciho Kořenka domácí nedovolene zastavili a Jarda Liška proměnil penaltu", hodnotí duel v Boršicích funkcionáři Štítné nad Vláří.

 

Hosté dokázali strhnout výhru na svoji stranu

Boršice jsou zatím v tabulce Krajského přeboru na posledním místě a jejich výsledky hovoří za vše. Výkony Boršic však mají diametrální rozdíl na domácím hřišti a ve venkovních zápasech. Odsud si Boršičané přivezli pěkné nakládačky, za zmínku stojí čtrnáct branek v Morkovicích a desítky u nováčků v Nevšové a ve Skašticích, ale v domácích zápasech už klub ze Slovácka dokázal potrápit nejednoho favorita. Samozřejmě slovácký klub po odchodu sponzora nemá takovou hráčckou kvalitu, jako ostatní týmy v Krajském přeboru, ale některé výkony byly přesto sympatické. Poznala to nakonec i Štítná nad Vláří, která se na výhru v Boršicích hodně nadřela a rozhodla až v poslední desetiminutovce. Boršice se tak mohou pokusit bodovat již v pátek 2. listopadu na otrokovickém Baťově, zatímco Štítňané přivítají v posledním podzimním utkání na svém hřišti TJ Spartak Hluk.



Ohlasy k zápasu


SK Boršice
fanoušek Boršic: O body jsme znovu přišli až v závěru, což je určitě škoda...

TJ Štítná nad Vláří
Luboš Hnilo, asistent trenéra: Zasloužená výhra našeho týmu se nerodila lehce, ale ve druhé půli jsme svůj stálý tlak korunovali vítěznou brankou.



Sestavy


SK Boršice
A. Boček [-] - L. Býček [-] , M. Bartošík [-] , L. Krsička [-] , T. Ohnutek [-] , M. Březina [-] , P. Filipský [-] , D. Novák [-] (75. V. Yatsyshyn [-] ) , E. Trlida [-] , F. Konečný [-] , Z. Holomčík [-]

TJ Štítná nad Vláří
M. Marcaník [-] - J. Liška [-] , T. Liška [-] , V. Chovančík [-] , T. Chovančík [-] , J. Hrnčiřík [-] (89. M. Černý [-] ) , M. Maniš [-] (67. M. Králík [-] ) , Š. Hrnčiřík [-] , J. Spáčil [-] , D. Kořenek [-] , P. Sloboda [-]

Hráči zápasu: P. Filipský - J. Liška , J. Spáčil .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: BERNATÍK Tomáš - SVOBODA Tomáš, ZELENÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2018 09:41
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2018 19:10

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2018 00:16

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 11:44

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 18:23

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 18:01
Petr Koseček

Expert: Karel Orsák
Tip experta: výhra hostů

Štítná nad Vláří si přijede do Boršic pro 3 body

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 05:26

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 19:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 10:00

Tip: výhra hostů