V. Barcuch 12. (vl.)
K. Chalupa 64.
D. Tesař 83.
D. Knap 90. (p.)
4:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2018 15:00

11.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Morkovice na domácím hřišti přetlačily FC RAK Provodov


Branky


12. V. Barcuch (vl.) , 64. K. Chalupa , 83. D. Tesař , 90. D. Knap (p.) - 63. M. Velev , 90. T. Haloda
10

Za krásného slunečného podzimního počasí se hrálo v sobotu v Morkovicích utkání mezi domácím týmem a hosty z Provodova. Utkání nemělo vyloženého favorita a spíše se čekalo, kdo udělá více chyb v defenzívě. Tu první udělali hosté a bývalý hráč třetiligového Hulína Vlastimil Barcuch si dal vlastní branku. Hosté ve druhé půli srovnali Velevem krok, ale jejich vyrovnání mělo jepičí život, neboť po minutě domácí znovu vedli. Třetí trefu přidal Tesař a v dramatické koncovce ještě padlo po jedné brance na každé straně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel do vedení

"Utkání s Provodovem je vždycky vypjaté a tento zápas nebyl vyjímkou. Už v prvním poločase jsme více drželi balon a dostali jsme se do vedení po vlastní brance soupeře. Ve druhé půli byl obrázek hry podobný, ale po naši chybě v rozehrávce jsme dostali vyrovnávající gól na 1:1, na který jsme v zápětí rychle odpověděli z rozehrávky gólem na 2:1. Poté jsme zvýšili na 3:1 a pak přišel závěr, který není naše silná stránka a dostali jsme góla na 3:2.  V hektickem závěru v devadesáté minutě měli hosté rohový kop, na který šel i jejich gólman Petr. Roh jsme odvrátili a náš kapitán Jakub Kapounek sprintoval přes celé hřiště za nakoplým balónem, ale v pokutovém území ho stihl faulovat gólman a v 93. minutě jsme proměnili penaltu na 4:2. Utkání jsme si trošku v závěru zkomplikovali, ale výhra nad silným soupeřem je cenná", hodnotí zápas morkovičtí činovníci.

Ve druhé půli se ke slovu dostali i hosté

Domácí na soupeře vletěli a dvacet minut ho vůbec nepustili před branku. První gól padl po střele Knapa, když si míč nešťastně tečoval hráč Provodova. Hosté nebyli vůbec nebezpeční, a přesto se jim podařilo vyrovnat. Domácí fotbalista totiž na velkém vápně nesmyslně namazal soupeři, pro kterého nebylo problém skórovat. Netrvalo dlouho a domácí šli opět do vedení. Chalupa pronikl do vápna, jeho střela skončila na tyči, ale dorážka už skončila v brance. Na 3:1 zvýšil po akci a přihrávce Knapa pohotovou střelou Tesař. Provodovu se po rohovém kopu podařilo opět snížit na rozdíl branky v závěru. V nastaveném čase šel při zahrávání rohového kopu do děje i brankář Petr. Domácím se míč podařilo odkopnout a Knap pelášil spolu s brankářem na prázdnou branku. Ve vápně při pokusu o střelu ho dobíhající gólman zezadu srazil. K překvapení všech a to i hostující lavičky obdržel pouze žlutou kartu. Nařízenou penaltu Knap s přehledem proměnil.
Zdroj: https://zlinsky.denik.cz/fotbal_region/krajsky-prebor-borsicim-vyfoukl-prvni-bod-krenek-20181015.html

 



Ohlasy k zápasu


FC Morkovice
Dominik Knap, hráč: V bojovném utkání jsme dokázali porazit kvalitního soupeře, v závěru jsme museli ještě čelit rohu soupeře, ale vyšel nám brejk a z následné penalty jsme pojistili naši výhru.

FC RAK Provodov
Josef Rak, trenér: Utkání nám nevyšlo podle představ, i když v závěru jsme hráli už vabank...



Sestavy


FC Morkovice
D. Jarka [-] - D. Hradil [-] , D. Prachař [-] , J. Smažinka [-] - D. Judas [-] (46. D. Jablunka [-] ) , J. Kapounek [-] , K. Chalupa [-] - D. Tesař [-] , M. Oplt [-] (85. R. Zápařka [-] ) , D. Knap [-] - S. Sigmund [-] (74. O. Petráš [-] )

FC RAK Provodov
R. Petr [-] - T. Ulman [-] , M. Huťka [-] , P. Hlobil [-] , M. Velev [-] , V. Chalupa [-] , J. Gargulák [-] , A. Urbánek [-] , M. Laciga [-] , R. Kamenčák [-] (64. T. Haloda [-] ) , V. Barcuch [-]

ŽK: 44. M. Oplt , 85. J. Kapounek - 26. M. Laciga , 90. R. Petr .
Hráči zápasu: D. Tesař , K. Chalupa - M. Velev .
Počet diváků: 168. Rozhodčí: Bartoň Pavel - ŠEVČÍK Igor, DOLEŽAL Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 14:39
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 13:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 14:45

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 15:30
Petr Koseček

Expert: Roman Mojžíš
Tip experta: výhra domácích

Morkovice doma příliš neztrácejí a Provodov zdolají

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 22:52

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích