0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2018 10:15

11.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítná nad Vláří šokovala v derby Luhačovice a veze výhru na penalty


Branky


8

Místní derby bylo k vidění v sobotním dopoledni na luhačovickém hřišti, kam zavítali fotbalisté ze Štítné nad Vláří. Čekalo se, co s domácím týmem udělá překvapivě vysoká porážka ve Skašticích, nakonec se domácí tým nedokázal za devadesát minut střelecky prosadit. Svěřenci trenéra Pavla Prešnajdera však předvedli, že jejich výkonost má stoupající tendenci a nakonec brankář Marcaník uhájil čisté konto. V penaltové loterii se více dařilo hostím ze Štítné nad Vláří, kteří tak berou cenný bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

"Přijel k nám soupeř, na kterého jen horko těžko hledáme recept. Zápas to byl spíše o bojovnosti a nepřesnostech. K vidění bylo spíše mnoho soubojů a ztrát než fotbalového umu.
Štítná nad Vláří přijela s aktivním vysunutým napadaním a zajištěnou obranou. Zatím co my jsme se v minulých domácích kolech prezentovali kombinační hrou, dnes se nám vůbec nedařilo. V první půli se do zakončení dostal dvakrát Polách, ale oba jeho pokusy končily nad brankou hostů. Švec naopak musel dvakrát zasahovat, ovšem ani jedna střela nepatřila mezi nebezpečné. Za zmínku stojí vstřelený gól hostů, který nemohl platit pro ofsajd", hodnotí první půli funkcionáři Luhačovic. Hosté odcházeli do kabin velmi spokojeni, dokázali si, že mohou v Luhačovicích překvapit a získat nějaký důležitý bod.

Ani ve druhé půli se střelci neprosadili

"Ve druhé půlce byli spíše hosté nebezpeční, ovšem v koncovce buď selhali a mířili mimo, nebo fantasticky zasáhl brankář Michal Švec. U nás zahrozil nedůraznou střelou Červenka David a Polách ve slibné pozici opět mířil nad branku hostí. Branka tedy v plné hrací době nepadla. V penaltovém rozstřelu jsme se dokázali nejprve dostat do výhody, ale bohužel dva neproměněné pokusy v závěru znamenaly pouze bod. Naše fotbalovost se v posledních zápasech vytratila a v bojovnosti zaostáváme snad za každým týmem. Nejsme schopni si nahrát ani tři přihrávky. Kazíme, i když nejsme pod tlakem, vůbec kluky nepoznávám. Musíme pravděpodobně udělat v týmu restart. Máme týden na to, aby jsme přišli na to, jak z toho ven", viděl nepovedený zápas se Štítnou nad Vláří trenér luhačovických fotbalistů Jan Jelínek.

Na penalty vyhráli hosté

Na penalty vyhráli hosté 5:4



Ohlasy k zápasu


FK Luhačovice
Jan Jelínek, trenér: Myslím, že dnes jsme bod získali, nehráli jsme opět dobře a už je to k zamyšlení.

TJ Štítná nad Vláří
Luboš Hnilo, asistent trenéra: Začátek utkání nám vyšel. Měli jsme více že hry. Hráči plnili to, co se řeklo v kabině. V prvním poločasu nakonec byli vidět větší šance na obou stranách, ale zůstaly neproměněny. V druhém poločase jsme měli několik šanci, ale chyběl nám větší klid v zakončení. Ve finále jsme byli více blíže ke třem bodům, ale i tak dva body jsou určitě povzbuzující do dalšího kola.



Sestavy


FK Luhačovice
M. Švec [-] - J. Suchý [-] , V. Pavlíček [-] , M. Pavlíček [-] , J. Kořenek [-] , B. Červenka [-] (55. M. Bernátek [-] ) , R. Pešek [-] (63. D. Červenka [-] ) , A. Popelka [-] , M. Polách [-] (76. J. Zámorský [-] ) , J. Kryšpín [-] , O. Červenka [-]

TJ Štítná nad Vláří
M. Marcaník [-] - D. Kořenek [-] , Š. Hrnčiřík [-] , J. Liška [-] , P. Sloboda [-] , T. Chovančík [-] , J. Hrnčiřík [-] , M. Maniš [-] , J. Spáčil [-] , S. Smolka [-] (52. R. Krůžela [-] ) , V. Chovančík [-]

Hráči zápasu: M. Švec , J. Kryšpín - M. Maniš , M. Marcaník .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: MIČKAL Karel - STODŮLKA René, KOTAČKA Rostislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 14:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 15:30
Petr Koseček

Expert: Roman Mojžíš
Tip experta: výhra domácích

Luhačovice si po výpadku ve Skašticích v derby spraví chuť a vyhrají

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 22:52

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích