Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 10:15

9.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spanilou jízdu luhačovických fotbalistů nezastavil ani Holešov


8

V Luhačovicích se v chladném sobotním dopoledni představil Holešov, který chtěl domácí celek náležitě potrápit. Luhačovjané ale mají v posledních zápasech skvělou formu a válcují jednoho soupeře za druhým. Domácí po půli vedli o jednu branku, hosté pak ještě snížili na 2:3, ale závěr byl plně v režii hráčů z lázeňského města. Za zmínku stojí i hattrick domácího Polácha. Luhačovice si připisují v tabulce další tři body a znovu ukázali, že to s postupem do Divize myslí vážně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel v první půli do vedení

Do Luhačovic zavítali fotbalisté z Holešova, kteří podle papírových předpokladů, měli ve skvělé formě hrající domácí tým náležitě potrápit. Jenže Luhačovjané jsou při střelecké chuti a vše odstartovala 8. minuta, kdy se trefil pozdější hrdina utkání Marek Polách. Domácí pokračovali v náporu, druhou trefu přidal odchavanec zlínského fotbalu Postava a to ještě domácí neproměnili Suchým pokutový kop. Dramatický moment přišel kolem 40. minuty, kdy bykl domácím vyloučen za hraní rukou mimo vápno velmi přísně brankář Švec a hosté následně snížili Bejtkovským. Po hodině hry přidal Polách další trefu, ale Třasoň utkání ještě zdramatizoval. Závěr ale patřil domácím, ti i v oslabení dokázali pečetit výsledek po trefách Polácha a Slobodiana. Luhačovice tak berou další tři body a je´jich současná forma je úctyhodná.

Domácí v závěru stvrdili svoji výhru

Domácí měli utkání pod kontrolou do 40. minuty. Do té doby stihli dát dva góly a navíc zahodit penaltu, kterou Suchému lapil gólman hostí . „Poté ale přišel nešťastný a sporný moment, kdy sudí vyloučil našeho gólmana Švece za ruku mimo velké vápno. Soupeř navíc ze standardky dal kontaktní gól,“ zamrzelo kouče Luhačovic Jana Jelínka, jenž následně o přestávce nabádal své svěřence k bojovnosti a nasazení. „Kluci druhou půli zvládli famózně. Na náš třetí gól sice Holešov ještě rychle odpověděl, ale dva další naše přesné zásahy soupeře definitivně zlomily a my zápas v poklidu dohráli. Čekal jsem těžkou koncovku,“ přiznal Jelínek, podle kterého si Marek Polách dosažený hattrick zasloužil. „Je to odměna za jeho snahu a práci v této sezoně a vrátil se k poctivému tréninku, pracuje na sobě,“ dodal trenér luhačovického týmu Jan Jelínek.
Zdroj: https://zlinsky.denik.cz/fotbal-kraj/krajsky-prebor-derby-v-brumove-rozhodl-vlastni-gol-20181002.html

 



Ohlasy k zápasu


FK Luhačovice
Jan Jelínek, trenér: Dnes jsme předvedli i kvalitu, i bojovnost. Po komplikaci ze 40. minuty, kdy jsme šli do deseti, jsme dokázali soupeři vstřelit tři branky.

SFK Elko Holešov
web Holešova: Zápas jsme ve druhé půli zdramatizovali, ale následná přesilovka k zisku bodů nevedla.



Sestavy


FK Luhačovice
M. Švec [-] - P. Postava [-] (82. D. Červenka [-] ) , B. Červenka [-] , M. Bernátek [-] (40. J. Kořenek [-] ) , A. Popelka [-] , M. Polách [-] (76. R. Pešek [-] ) , R. Slobodian [-] (86. J. Zámorský [-] ) , J. Kryšpín [-] , J. Suchý [-] , J. Kořenek [-] , V. Pavlíček [-]

SFK Elko Holešov
R. Janalík [-] - A. Vymětal [-] , M. Olša [-] (74. J. Dubec [-] ) , V. Matulík [-] , M. Bejtkovský [-] , M. Třasoň [-] , J. Křenek [-] , M. Roubalík [-] , D. Čep [-] , S. Uličný [-] (46. F. Kotas [-] ) , J. Chudárek [-] (46. R. Sumec [-] )

ČK: 40. M. Švec .
Hráči zápasu: B. Červenka , J. Kryšpín , M. Polách - M. Třasoň .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: Bartoň Pavel - ŠEVČÍK Igor, ZELENÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Pavel Staněk
Tip experta: výhra domácích

Luhačovice si s Holešovem prodlouží vítěznou sérii

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích