0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 16:00

7.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovenský legionář Peter Stratený rozhodl o výhře Nevšové v Juřince


Branky


9

Nováček po porážce v derby s Brumovem zajížděl do Juřinky u Valašského Meziříčí. Hosté chtěli odčinit domácí porážku, ale v cestě jim stál snaživý celek Juřinky. V prvním dějství byl již po dvaceti minutách hry vyloučen domácím brankář Nosálek. Nevšová přesilovku využila, ale ve druhém poločasu se musela strachovat o výsledek. Poměr hráčů na hřišti se totiž srovnal po vyloučení Řiháčka. V dramatické koncovce Nevšovjané nakonec těsnou výhru uhájili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali jednobrankového vedení

"Poprvé v historii jsme se utkali se soupeřem z Juřinky a chtěli jsme odčinit porážku v domácím prostředí s lídrem tabulky. Od začátku jsme měli více ze hry, postupně se dostávali na dostřel soupeřovi brány a trpělivě čekali na možnost skórovat. Ve 20. minutě se podařilo Adamovi Řiháčkovi prosadit mezi třemi hráči soupeře a postupoval sám na branku soupeře. Dokázal ho zastavit pouze gólman domácích za pomocí faulu, za který vyfasoval červenou kartu a tak jsme šli ve 20. minutě zápasu do přesilovky. Ve 30. minutě zápasu se nejlépe zorientoval v pokutovém území Peter Stratený a poslal nás do vedení. První půle tak skončila našim vítězstvím o jednu branku, které však mohlo být i vyšší", hodnotí první půli funkcionáři Nevšové.

Hosté si už tříbodovou výhru pohlídali

"Do druhé půle jsme vstoupili s odhodláním pojistit si svoje vedení, ale soupeř nám nechtěl ponechat nic zadarmo a snažil se utkání vyrovnat. Bojovalo se o každý metr a došlo i na střídání, kdy musel ze hry nuceně odejít zraněný stoper Svaťa Beňo. V 60. minutě zápasu byl po druhé žluté kartě vyloučen Adam Řiháček a vyrovnal tak stav hráčů v poli. Domácí vycítili, že je dostatek času utkání zdramatizovat a snažili se o vyrovnání. Nám se bohužel zranil další hráč, deset minut před konce byl nucen opustit hrací plochu Honza Fuksa a tak jsme zápas dohrávali v devíti. I tak jsme cenné vítězství udrželi až do konce, kdy si za bojovnost zaslouží všichni hráči týmu pochvalu", hodnotí vypjatou druhou půli fotbaloví činovníci z Nevšové.

 

 

 

Web Valašského fotbalu:

 

Utkání rozhodla jediná branka, když se po půlhodině hry trefil hostující legionář Stratený. Domácí museli již předtím ve 22. minutě do deseti, když za zmaření jasné brankové příležitosti byl vyloučen brankář Nosálek. Ze hry musel Solanský a do branky Holáň. Po přestávce se síly vyrovnaly v 67. minuty, kdy pod sprchy putoval hostující Řiháček, který viděl druhou žlutou kartu. Tři body putovaly nakonec ke Slavičínu.

 

 

Fotogalerii z utkání od Jiřího Kolečka najdete zde - http://www.valasskyfotbal.cz/2018/09/utkani-jurinka-nevsova-ocima-jiriho-kolecka/



Ohlasy k zápasu


TJ Juřinka
web Juřinky: Přišli jsme doma o tři body, o výhře Nevšové rozhodla jediná branka, na vyrovnání jsme už nedosáhli.

TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: Konec utkání jsme si zbytečně zkomplikovali, navíc se nám zranil dalším hráč a dohrávali jsme o devíti. Bojovností jsme však zápas dotáhli do vítězného konce. Na domácí půdě v dalším kole přivítáme dalšího těžkého soupeře z blízkého okolí a to mužstvo Luhačovic, v současné době na druhém místě tabulky KP.



Sestavy


TJ Juřinka
M. Nosálek [-] - R. Šnajdr [-] , D. Vavřík [-] , M. Macíček [-] , P. Škařupa [-] , N. Škorňa [-] , P. Goláň [-] (85. J. Žemla [-] ) , A. Solánský [-] (24. P. Holáň [-] ) , L. David [-] , F. Šobora [-] , V. Krajča [-]

TJ Sokol Nevšová
B. Žilka [-] - S. Beňo [-] (74. P. Karmazín [-] ) , M. Toman [-] , M. Kuric [-] , V. Tomšů [-] , P. Stratený [-] , T. Munster [-] , A. Řiháček [-] , R. Vašička [-] , M. Mujkoš [-] , L. Sabadka [-] (63. J. Fuksa [-] )

ŽK: 68. P. Goláň , 89. P. Škařupa - 54. V. Tomšů , 55. A. Řiháček , 90. B. Žilka , 90. R. Vašička . ČK: 22. M. Nosálek - 67. A. Řiháček .
Hráči zápasu: V. Krajča - T. Munster , P. Stratený .
Počet diváků: 74. Rozhodčí: NOVÁK Radek - ZAPLETAL Jan, VYCHODIL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jarek Fojtík
Tip experta: výhra hostů

Nevšová prohrála doma derby s Brumovem a proto v Juřince vyhraje

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích