0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2018 16:00

6.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítná v domácím prostředí nestačila na otrokovicky tým


Branky


10

Ve Štítné nad Vláří se představil otrokovický SK Baťov, který zde ukázal, že to s postupem do rozšířené divize myslí vážně. Hosté se velmi rychle ujali dvoubrankového vedení a ve druhém dějství přidali navrch ještě jednu trefu. Brankář Vitásek navíc až do konce nepustil míč za svá záda a mladý domácí celek si musel vypít kalich hořkosti až do samotného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali dvoubrankového vedení

Ve štítné nastoupil otrokovický celek SK Baťov, který v uplynulém kole v domácím prostředí své umělé trávy porazil po tuhém boji celek ze Skaštic, který je nováčkem soutěže, ale přesto podává výborné výkony. Domácí tým naopak podal houževnatý výkon proti favorizovanému Provodovu a odměnou mu byl jeden získaný bod za bezbrankovou remízu v základní hrací době. "Domácí utkání s otrokovickým Baťovem nám vůbec nevyšlo. Hosté se dokázali prosadit na začátku utkání a do konce poločasu mohlo být ještě hůře, kdyby brankář Pavel Vaculík nechytl další šance hostů, kteří odcházeli do kabin s dvoubrankovým vedením", hodnotí první poločas funkcionáři štítenského fotbalu.

 

 

 

Hosté přidali další branku a vezou zaslouženou výhru

Ráz prvního poločasudala velmi rychlá branka Zdenka Ondráše, která padla už po dvou minutách hry a trochu otřásla s psychikou mladých štítenských fotbalistů. Když přidal po sedmnácti minutách hry Pavel Krajča druhou trefu, tak bylo de facto o vítězi tohoto duelu rozhodnuto. Hosté ve druhém dějství kontrolovali vývoj hry a po hodině hry zasadil domácím třetí ránu Zapletal. "Do druhého poločasu jsme udělali dvě změny a doufali, že vstřelime kontaktní branku, ale to se nám nepodařilo a hosté ještě dokázali vstřelilt další branku a bylo nadějich na nějaký bodový zisk. Hosté tak odjíždějí do Otrokovic se třemi body, my se musíme soustředit na další utkání", viděli průběh druhého poločasu fotbaloví činovníci ze Štítné nad Vláří.

 

 

Fotogalerii z utkání od Radka Holíka najdete zde - https://radekh88.rajce.idnes.cz/TJ_Stitna_A_vs._SK_Batov_9.9.2018/#

 



Ohlasy k zápasu


TJ Štítná nad Vláří
Luboš Hnilo, as. trenéra: Utkání se nám vůbec nepovedlo, inkasovali jsme rychle dvě branky, další šance soupeř nevyužil. Ani po změnách v sestavě se nám nepodařilo držet se soupeřem krok a výsledkem byla porážka o tři branky.

SK BAŤOV 1930
fanoušek Baťova: Zápas nám vyšel podle představ a mladý domácí tým jsme jasně porazili a bereme zaslouženě tři body.



Sestavy


TJ Štítná nad Vláří
P. Vaculík [-] - J. Hrnčiřík [-] , P. Malaník [-] , T. Liška [-] , M. Maniš [-] (46. Š. Hrnčiřík [-] ) , J. Spáčil [-] (46. J. Liška [-] ) , O. Zvoníček [-] , V. Chovančík [-] , D. Kořenek [-] (60. T. Chovančík [-] ) , P. Sloboda [-] (83. M. Černý [-] ) , M. Králík [-]

SK BAŤOV 1930
R. Vitásek [-] - J. Novák [-] , J. Sotolář [-] (83. R. Večeřa [-] ) , M. Bína [-] (85. J. Rusek [-] ) , A. Jakubowicz [-] (87. P. Kopřiva [-] ) , O. Žáček [-] , P. Zapletal [-] , M. Vitásek [-] (88. M. Zikmund [-] ) , J. Kašík [-] , P. Krajča [-] , Z. Ondráš [-]

ŽK: 72. T. Liška .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ZAPLETAL Jan - NOVÁK Radek, GARGULÁK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Jaromír Svozil
Tip experta: výhra domácích

Štítná nad Vláří s Baťovem uhraje tři body

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů