0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 16:30

4.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na Provodově se diváci branky nedočkali, na penalty vyhráli Luhačovjané


Branky


11

Místní derby se hrálo na Provodově, kam přijely nedaleké Luhačovice. Oba celky jsou pasovány za aspiranty na postup do nové divize a na hřišti se tak bojovalo o každý metr. Diváci se nakonec branky nedočkali a o bonusovém bodu navíc se muselo rozhodnout až v penaltové loterii. V poslední sérii zaváhal bývalý fotbalista Spartaku Moskva Aleš Urbánek a radovat ze dvou bodů se tak mohli Luhačovjané. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Dnes nás čekal velmi silný soupeř. Hlavně na domácí půdě vítěz loňského ročníku body neztrácí. Zápas to byl těžký, dobře organizovaný Provodov hrál z pevné obrany a spíše spoléhal na brejkové situace. Ovšem naši zadáci si dnes počínali taktéž velmi dobře. Bezpečně uhlídali duo Ulman, Haloda. V zápase jsme si vytvořili tlak, bohužel domácí odolávali. Největší příležitosti měl v první půli Broňa Červenka, ten bohužel mířil po rohu nad bránu Radka Petra. Stejně tak mířil Pavel Postava po přihrávce Kořenka. Provodov měl jednu slibnou příležitost ve 33. minutě, odražený míč se dostal na nohu domácího hráče, který těsně minul. V prvním dějství se tak diváci branky nedočkaliů, popisují duel luhačovičtí funkcionáři na svém webu.

Také druhý poločas skončil smírně bez branek

"Ve druhé půli jsme si vytvořili dvě brankové příležitosti. V 72. minutě našel Kryšpín hlavu Peška, Radek Petr skvělým zákrokem míč chytil. V 75. minutě jsme měli ke gólu nejblíže, Mára Polách poslal krásný centr do vápna, David Hubáček se prosadil i mezi dvoučlenonnou obranou, bohužel míč skončil na tyči domácí svatyně. V závěru Haloda poslal odražený míč z voleje do Kryšpína a poslední slovo měl Polách, bohužel jeho hlavička mířila do rukou brankáře.Na řadu tedy přišly penalty. Naši borci byli bezchybní. V poslední sérii Urbánek trefil horní tyč a bylo rozhodnuto, bonusový bod navíc putuje do Luhačovic," viděli zápas fotbaloví funkcionáři FK Luhačovice.

Na penalty vyhráli hosté

Na penalty vyhráli hosté 5:4



Ohlasy k zápasu


FC RAK Provodov
Josef Rak, trenér:

FK Luhačovice
Jan Jelínek, trenér: Klukům dnes opravdu nemám co vytknout, zápas jsem si užil. Nasazení, aktivita, koncentrace, vše jsem tam našel. Bylo vidět, že chtějí vyhrát. Zápas to byl kvalitní, dostat se do tak organizované a zkušené obrany je velmi těžké. Bohužel tomu chyběl gól. Troufám si říct, že jsme byli většinu zápasu lepším týmem, ovšem musím ocenit i bojovnost a kvalitu soupeře. Přál bych si víc takových zápasů.



Sestavy


FC RAK Provodov
R. Petr [-] - T. Ulman [-] , M. Huťka [-] , P. Hlobil [-] , J. Zakopal [-] , V. Chalupa [-] , T. Haloda [-] , A. Urbánek [-] , M. Laciga [-] (79. M. Velev [-] ) , R. Kamenčák [-] (72. J. Gargulák [-] ) , V. Barcuch [-]

FK Luhačovice
M. Švec [-] - B. Červenka [-] , J. Kryšpín [-] , P. Postava [-] , V. Pavlíček [-] , A. Popelka [-] , D. Hubáček [-] , M. Bernátek [-] (63. R. Pešek [-] ) , J. Suchý [-] , M. Polách [-] , J. Kořenek [-]

ŽK: 81. V. Chalupa .
Hráči zápasu: R. Petr , V. Chalupa - M. Švec , D. Hubáček , B. Červenka .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: ZAPLETAL Jan - VLK Ondřej, MIKULÁŠEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jiří Hladký
Tip experta: výhra domácích

Místní derby skončí výhrou zkušenějších domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích