1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 17:00

3.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hráči z lázeňského města vybojovali v Juřince tři body


Branky


7

Domácí Juřinka v úvodním duelu potrápila favorizovaný Provodov, zato Luhačovjané v domácím prostředí nestačili na exdivizní Brumov. Proto se očekával poměrně vyrovnaný duel, což se nakonec i potvrdilo. Hosté rozhodli o své výhře až v samotném závěru, kdy se prosadila nová akvizice Tomáš Maček a odvážejí si s trochou štěstí všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se diváci branky nedočkali

Domácí nezvládli závěr utkání, ale jejich fotbal nebyl vůbec špatný. „Máme docela úzký kádr. Do základní sestavy nemohl jít Vavřík, který si na tréninku poranil rameno a před zápasem kotník. Máme tady hodně obměněný tým. Jsou tady kluci z okresního přeboru, kteří potřebují ještě pořádně potrénovat, aby takové zápasy a jejich závěry zvládali. Mám ale velkou radost z několika věcí. Po změnách v kádru se tady okysličila kabina. Jsou tady zkušení kluci, co předávají zkušenosti těm mladým a ti se od nich chtějí učit. Další věc je, že zatím nebodujeme, ale hrajeme dobrý a pohledný fotbal. V týmu je dobrá atmosféra a výsledky snad taky přijdou,“ řekl trenér na webu valašského fotbalu Juřinky Pavel Vaigl.

Domácí utkání v závěru rozhodli Mačkem

"Vezeme tři body z venku, což je pro nás podstatné, i když utkání nebylo vůbec jednoduché. V okleštěné sestavě jsme v Juřince doslova vybojovali vítězství. Výsledek jsme museli otáčet z nepříznivého stavu 1:0 pro domácí. Důležitým faktorem byla rychlá vyrovnávací branka na 1:1. A klíčové se ukázalo střídání. Nová posila týmu Tomáš Maček, byl na hřišti dvě minuty a hned rozhodl o výhře. Tomu se říká, dokonalá premiéra v Krajském přeboru. Luhačovice tak získaly v Juřince důležité body, domácí celek na svůj první bodový zisk v sezoně 2018/2019 stále čeká", hodnotí duel na svém facebooku fotbaloví činovníci z Luhačovic.



Ohlasy k zápasu


TJ Juřinka
Pavel Vaigl, trenér: Nastupuje s obměněným kádrem a ke spokojeností nám chybí bodovat s těžkými soupeři.

FK Luhačovice
Facebook Luhačovic: Doslova vydřené body se šťastným koncem pro nás, kdy nám vyšlo závěrečné střídání.



Sestavy


TJ Juřinka
M. Nosálek [-] - N. Škorňa [-] , A. Solánský [-] (77. D. Vavřík [-] ) , L. David [-] , V. Krajča [-] , F. Šobora [-] , R. Šnajdr [-] , J. Petrů [-] , P. Škařupa [-] , M. Macíček [-] , P. Goláň [-]

FK Luhačovice
M. Švec [-] - J. Kryšpín [-] , P. Postava [-] , P. Bartek [-] (71. J. Jelínek [-] ) , A. Popelka [-] , M. Pavlíček [-] (83. T. Maček [-] ) , R. Pešek [-] , M. Bernátek [-] (63. M. Kořenek [-] ) , J. Suchý [-] , M. Polách [-] (89. D. Kovář [-] ) , J. Kořenek [-]

ŽK: 39. P. Goláň .
Hráči zápasu: M. Macíček - R. Pešek , P. Postava .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MACHÁČ Jiří - SUROVEC Tomáš, NOHAVICA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Jan Machač
Tip experta: výhra hostů

Luhačovice se po výpadku s Brumovem dají dohromady a z Juřinky přivezou tři body

Tip: výhra hostů