Dolní Rožínka otočila zápas s Jimramovem


Branky


46

Jimramov ač vedl třináct minut před koncem o branku na body opět nedosáhl. Tři body nakonec zůstaly v Dolní Rožínce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí jednou skórovali

V nedělním pršavém odpoledni přivítala Dolní Rožínka hosty z Jimramova, kteří ještě nebodovali a určitě toužili po prvních bodech. Zápas začal převahou domácích na míči a první branka padla v 6. minutě, kdy se nepříliš povedenou střelou prosadil Marek Lukš. Nutno podotknout, že u této branky hostující brankář neměl úplně čisté svědomí. Zápas dál pokračoval převahou domácích, ovšem bez brankového efektu. Postupně své šance neproměnili Čermák, Balák nebo chemik Bílek. Ke konci poločasu zaútočili i hosté, kteří měli pár šancí, ale do kabin se šlo za stavu 1:0 pro domácí.

Zajímavá druhá půle nabídla čtyři branky

2.poločas začal velkými nepřesnostmi na straně domácích a hosté okamžitě trestali. V 50. minutě se prosadil Černý a obrat zařídil po pěkné akci v 58. minutě štírek Štěrba. Domácí byli očividně zaskočeni a s tímto průběhem 2. poločasu opravdu nepočítali. Avšak hosty zatlačili a po pár neproměněných šancích se konečně prosadil Čermák a v 77. minutě srovnal. Domácí se dále tlačili do zakončení a v 87. minutě po dobře zahraném rohu se hlavičkou podruhé prosadil Čermák a domácí rázem vedli. Hosté se samozřejmě snažili ještě srovnat, ale naštěstí se jim nepovedlo. Velmi nebezpečný však byl přímý kop Borovského, který vytáhl na roh brankář Horák. Utkání tak skončilo těsným vítězstvím domácích 3:2. Je však dobré podotknout, že hosté předvedli sympatický výkon a body by si i zasloužili, ale fotbalové štěstí se přiklonilo na stranu domácích. Přeji hostům hodně štěstí v dalších zápasech, aby si konečně připsali první body, protože kvalitu na to rozhodně mají. Je však dobré pochválit i domácí, kteří zápas nevzdali a do poslední chvíle bojovali a nakonec zápas otočili a zvítězili.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Na začátek gratuluji domácím k zasloužené výhře. V první půli nás drtili jak jablka v moštárně(smích) a já jsem za první půli hodně nasranej. Takhle se o body nehraje, tam nebylo vůbec nic, jen díky Nikitovi a obětavé obraně nesvítilo na ukazateli bůro. O přestávce bylo v kabině dusno a možná už to bylo potřeba. Ve druhé půli jsme hráli určitě lépe a i když domácí byli hlavně v kombinaci nadále lepší, dotáhli jsme ke gólu dva brejky a šli do vedení. Rožínka na chvíli vypadla z role, ale třetí branku jsme nepřidali a nakonec neudrželi ani remízu. Možná je to trest za odfláknutej první poločas. Máme určitě na víc než na prozatimní nulu, soupeři nás vesměs chválí za předvedenou hru, ale na body jsme zatím nedosáhli. Každopádně nic nebalíme a pokusíme se sestřelit Santus(smích). Na závěr pochvala pro všechny tři rozhodčí, jak hlavnímu Porubkovi, tak domácím pomezním Lukšovi a Broulíkovi. FORZA JIMRAMOV, sportu zdar a vesnické čutané zvlášť.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: PORUPKA František - LUKŠ Jaroslav (N), BARTONĚK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
23. 9. 2018 20:20
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Srdce mi velí tipovat na můj rodný tým, ale Rožínka ukázala minulé kolo velkou fazónu, proto asi nezaváhá.. Tip 1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích