3:1
(0:0)
64. T. Kutka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 17:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blovice doma porazily Lužany


Branky


8

V 1. kole sezóny 2018/19 Blovice doma přivítaly soupeře z Lužan. Po zajímavém utkání se spoustou šancí si první body připisují Blovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

První poločas bohužel branky nepřinesl, i když nějaké šance k vidění byly na obou stranách, střelci mířili buď mimo branku, nebo dobře zasáhli brankáři. Branky se diváci v prvním poločase nedočkali. Museli počkat až do druhého poločasu - 0:0

Druhý poločas přinesl čtyři góly

Změna stavu přišla až v 64 minutě, když jsme se konečně dočkali gólu. Domácí pravý obránce ztratil balón, po krkolomném vybojování a po dvou přihrávkách ve středu hřístě hostující hráči vyslali dopředu Tomáše Kutku, který běžel sám na bránu a obstřelil brankáře. Vedení hostům vydrželo necelé tři minuty. Hosté neodhlavičkovali míč a domácí hráč vystřelil křižnou ránou z pravé strany, brankář střelu neviděl, a tak pouze ji vyrazil před sebe a Radek Šabata dorazil míč do brány. V průběhu druhé půle byly k vidění další šance, ale gól nepřicházel. Až v 88. minutě se po rohu prosadil hlavou Václav Houdek a domácí se ujali vedení 2:1. Hosté ještě riskovali s cílem vyrovnat, šanci měli, ovšem neproměnili. V 92. minutě ve skluzu po centru z levé strany zvýšil na 3:1 Jan Veselovský. Víc už toho zápas nenabídl, protože rozhodčí hned po gólu ukončil zápas. Z výhry 3:1 se radují domácí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Blovice
Jiří Ježek (trenér, Blovice): "Při rozcvičení před zápasem, se nám zranil pravý bek a tak jsme museli přeskupit sestavu. Chvíli trvalo, než se hráči se změnou sestavy vyrovnali. Od začátku utkání jsme měli míč na svých kopačkách, ale začátek sezóny se podepsal na přesnosti přihrávek ve finální fázi a zakončení bylo také zpočátku nepřesné. Postupem času jsme zlepšili koncovku a finální fázi a v prvním poločase jsme nastřelili dvě tyče a břevno. Soupěř byl dobře fyzicky připravený a vybavený. Hrál se rychlý a důrazný fotbal, na který dohlížel velmi dobrý rozhodčí Zdeněk Mudra. Utkání mělo spád a plynulost. Obě družstva se stylu rozhodování velice rychle přizpůsobili a na začátek sezóny se hrál dobrý fotbal. Hosté hráli jednodušeji na brejky, ale ty jsme s pomocí obrany a brankáře včas pokryli. Poločas skončil stavem 0:0. Do druhého poločasu jsme vystřídali pravého krajního záložníka a od té doby jsme měli trvalejší převahu, ale zakončení bylo stejně nepřesné. Nastřelili jsme další břevno a zbytek střel a průniků pochytal brankář. Po ojedinělé brejkové situaci v 86 minutě jsme dostali branku, kdy náš mladý brankář při výběhu zaváhal a zastavil se, v tom momentu jej útočník prostřelil. Na tuto změnu jsme zareagovali změnou rozestavení a vzadu jsme hráli na tři obránce. Tato změna a odhodlání hráčů nám přinesla vytoužený obrat ve skóre. První branku jsme dali se štěstím po odraženém míči na malém vápně, kdy se míč jen tak tak dokutálel do branky. V tuto chvíli jsme měli drtivý tlak a po dvou minutách jsme vstřelili druhou branku hlavou z centru z pravé strany. Po otočení skóre jsme míč kontrolovali a soupeř rezignoval. Vystřídali jsme útočníka a z následné akce jsme vstřelili třetí rozhodující branku. Hráčům bych chtěl poděkovat, že to nevzdali po inkasované brance 5 minut před koncem a že šli za vítězstvím až do konce. K tomu jim pomohla dobrá letní příprava. V utkání makali všichni na plno a je těžké vybrat jednoho hráče. Snad jen Václava Houdka, který vstřelil jednu branku a to rohodující na 2:1 krásnou hlavičkou do šibenice. V zápase měl ještě tři další velké šance, které ale neproměnil, když přestřelil, a nastřelil břevno po další prudkém centru a zakončení hlavou."

TJ Sokol Lužany
Petr Rýmus (trenér, Lužany): " Z mého pohledu byli blovičtí fotbalovější, na druhou stranu si myslím, že na šance to bylo vyrovnané utkání. Já osobně si myslím, že by zápasu slušela remíza. Bohužel to nedopadlo, takže se budeme muset pokusit příště"



Sestavy


TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - M. Štětina [-] (90. J. Parouz [-] ) , V. Houdek [-] (92. L. Skřivan [-] ) , R. Šabata [-] , P. Žák [-] , J. Sýkora [-] , O. Laibl [-] , V. Šeba [-] , A. Zdvořáček [-] (46. J. Veselovský [-] ) , M. Heřman [-] , M. Houdek [-]

TJ Sokol Lužany
M. Toma [-] - T. Kutka [-] , O. Brož [-] , O. Skála [-] (89. J. Běl [-] ) , M. Toma [-] , M. Hořký [-] , M. Velich [-] (66. P. Pecháček [-] ) , Z. Bultas [-] , M. Kowalski [-] , J. Gruszka [-] , M. Havránek [-]

ŽK: 39. A. Zdvořáček , 47. V. Šeba - 33. M. Havránek , 52. M. Velich , 58. O. Brož , 85. O. Skála .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Stanislav Štěpán

Tip: remíza

1:0

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích