3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 16:00

3.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby na Rábí ovládly Budětice


Branky


9

Jeden z nejzajímavějších zápasů kola se odehrál jako první, a to v sobotu od 16:00, kdy se střetly týmy Budětic a rezervy Sušice. Šťastnější nakonec byli domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Špatný první poločas domácích, naopak efektivní hosté

Zápas se pro domácí Budětice, které toužily podruhé za sebou porazit rezervu Sušice nevyvíjel příliš dobře. Již v 4. minutě se totiž hosté dostali do vedení, když se prosadil Pavel Vinický z hraniční situace a poslal hosty do vedení 0:1. Budětice však tato branka nepoložila, ba naopak. I přesto všechno domácí zahráli, podle slov trenéra, nejhorší poločas v sezoně. I když byli v poli lepší, nedokázali vyrovnat a do velkých příležitostí se mockrát nedostali.

Červená karta otočila průběh zápasu o 100%

Druhý poločas byl však úplně jiný. Domácí se probudili a na hosty se valil jeden útok za druhým. V 54. minutě došlo ke klíčovému momentu. Z pravé strany centroval L. Fiala a na zadní tyči se parádně trefil M. Novotný. S brankou domácích, hosté nesouhlasili, avizovali faul, bohužel pro ně až trochu přes čáru. Sušický kapitán L. Blažek tak za vulgární kritiku rozhodčího musel předčasně pod sprchy (po zápase se mu ale údajně omluvil a to je docela sympatický krok od tohoto hráče). Následující gólové příležitosti Budětic zůstaly dlouho nevyužity. A že jich bylo. Pomohl až rohový kop D. Hlavina ze 78. minuty, po kterém se prosadil J. Sekyra. 2:1. Již dvě minuty na to pečetil výsledek, po pěkné individuální akci, domácí sniper V. Hozman. 3:1. V závěru ještě domácí dvakrát „zabrnkali“ na nervy diváků svými podivnými pokusy o rozehrávku vzadu, ale i tak si pohlídali zasloužené vítězství.



Ohlasy k zápasu


Mrzí mě náš slabý výkon v první půli To fakt zapotřebí nemáme. Stejně tak jsme trestuhodně polevili po gólu na 1:1, kdy jsme pustili Sušici do hry. Na druhou stranu mě baví, jak dokážeme zápas otočit. Po pěti utkáních máme devět bodů a za sebou zápasy s dvěma aspiranty na postup. To je myslím slušnej výsledek. I přes to hrozivé skóre s těma dvěma, možná aspiranty. Ale zároveň ztrácíme tři body na barážové místo k postupu. Tak snad to dáme. Mimochodem, za týden v Lubech šance na body je.




Sestavy


FK Budětice 2012
J. Vinter [-] - M. Miroš [-] (46. M. Novotný [-] ) , V. Hozman [-] , J. Sekyra [-] , M. Štěch [-] , M. Kripel [-] , P. Janečka [-] (87. J. Tušinovský [-] ) , J. Josefík [-] (92. P. Miroš [-] ) , D. Hlavin [-] , V. Korda [-] (84. M. Slifka [-] ) , L. Fiala [-]

TJ Sušice B
L. Stupka [-] - M. Kramár [-] , F. Jána [-] , J. Lőffelmann [-] , D. Konečný [-] (51. V. Kojzar [-] ) , J. Nový [-] (39. D. Klaus [-] ) , V. Klíma [-] , P. Vinický [-] , J. Dryk [-] , L. Blažek [-] , F. Vítovec [-]

ŽK: 51. M. Novotný , 64. V. Korda - 39. J. Lőffelmann , 71. F. Vítovec . ČK: 55. L. Blažek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: VAVROCH Michael - TÖPFER Robert (N), CHMELÍK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Hubáček

Expert: Patrik Hubáček - redaktor
Tip experta: výhra domácích

Hosté, podle dostupných zpráv, nepřijedou zrovna v ideálním složení a tak čekám těžkou bitvu, ve které uspějí domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích