2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2018 15:30

9.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Postřekov ukončil vítěznou sérii Chodové Plané!


Branky


15

Fotbalisté Postřekova poprvé v sezóně zvítězili za tři body a navíc ukončili vítěznou sérii Chodové Plané, která trvala sedm zápasů. Hosté se sice ujali vedení, ovšem Postřekov do poločasu skóre otočil. Po změně stran se už ani jeden z týmů střelecky neprosadil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí museli otáčet skóre

Hosté přijeli do Postřekova jako papíroví favorité, ovšem museli se obejít bez nejlepšího střelce soutěže Pavla Chvala, jehož vyřadilo ze hry zranění. Takový fotbalista by samozřejmě citelně scházel každému týmu a Chodová Planá nebyla výjimkou. Domácí tak začali zápas náporem, z něhož vytěžili několik šancí, které ale nedokázali proměnit. Za to byli potrestáni ve 25. minutě, kdy René Táborek vystihl malou domů jednoho z obránců a pohodlně otevřel skóre zápasu. Postřekovští se však nenechali vykolejit a o čtyři minuty později kontrovali Adamem Polákem. Ve 39. minutě pak domácí otočili skóre na svou stranu, střelecky se prosadil Moldavan Vladislav Cibotaru – 2:1.

Gól již nepadl, Postřekov tak poprvé slaví plný bodový zisk

Po změně stran začali aktivněji hosté, ovšem vážnějšímu ohrožení brány soupeře se nedostali. Postřekovští fotbalisté pak jejich nápor otupili a sami se snažili kontrolovat hru. To se jim celkem dařilo. Litovat mohli jen několika nevyužitých příležitostí, kdy se jim nepodařilo odskočit soupeři na rozdíl dvou gólů. Hosté tak mohli věřit ve vyrovnání až do konce, ovšem dopravit míč do sítě ani oni nedokázali.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Postřekov
Aleš Wirt (trenér): Můžu to hodnotit jedině pozitivně, protože už od první minuty jsme plnili, co jsme si řekli. Čekal jsem, že soupeř bude fotbalovější. Hodně jim chyběl střelec Chval. Od začátku zápasu jsme si tvořili šanci za šancí, bohužel jsme je neproměňovali. Oni to v podstatě hráli jen po ose Pelán – Táborek. Na to jsme se zaměřili, ale bohužel právě Táborek vystihl malou domů našeho krajního obránce a dával na 0:1. Nám se ale rychle podařilo vyrovnat a do konce poločasu skóre otočit. Do druhé půle jsme šli s tím, že nechceme polevit. Že soupeře přehráváme, ale bohužel jsme zvolnili a tak 10 minut se nemohli dostat do optimálního tempa. To se pak podařilo a dovolím si tvrdit, že z větší části jsme zápas herně ovládli.




Sestavy


TJ Sokol Postřekov
K. Škopek [-] - A. Polák [-] (90. D. Steinberger [-] ) , J. Buček [-] (88. L. Klukan [-] ) , V. Cibotaru [-] (75. L. Svoboda [-] ) , D. Vavřík [-] , M. Blacký [-] , J. Závodný [-] (86. D. Karlík [-] ) , L. Ledvina [-] , K. Kuželka [-] , F. Kreuz [-] , V. Královec [-]

TJ Slavoj Chodová Planá
K. Petrželka [-] - M. Šmolík [-] , D. Hanko [-] , V. Benedikt [-] (55. M. Mikulík [-] ) , J. Pelán [-] , B. Soukup [-] , T. Sykal [-] , R. Ovčačík [-] , R. Táborek [-] , J. Plecitý [-] , K. Hrdinka [-]

ŽK: 39. A. Polák , 77. J. Závodný - 44. D. Hanko , 73. B. Soukup , 73. K. Hrdinka . ČK: 83. D. Hanko .
Hráči zápasu: A. Polák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: REIPRICH Václav - ŠLAUF Jiří, KOSTELNÍK Lumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2018 13:23

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2018 07:21

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 18:38
Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 14:15

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 10:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 14:34

Tip: výhra hostů