Sousedovice ovládly na Stachách první půli a slaví tři body


Branky


25

Stachy přivítaly Sousedovice, které budou patřit k hlavním aspirantům na postup a bylo to vidět. Hosté nic nepodcenili a došli si pro vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si vytvořili dvoubrankové vedení

Obě mužstva se velmi dobře znají z minulých sezón. A tak pravděpodobně žádného z devadesáti diváků nepřekvapilo, že od úvodního hvizdu rozhodčího Filipa Landíka byly Sousedovice lepším týmem. Stachy dlouho odolávaly tlaku Westry a taky měly štěstí v nemohoucnosti zakončení hostujících hráčů. To prolomil ve 30. minutě špílmachr Milan Glazunov a poslal Westru do vedení – 0:1. O sedm minut později ho napodobil Vojtěch Kacetl – 0:2.

Domácí Jan Dvořák viděl červenou kartu

Druhý poločas nepřinesl žádnou blamáž, Stachy se snažily vyrovnat, ale tým Sousedovic byl dobře připravený a byl nad síly Stach. Naopak Sousedovice mohly vedení několikrát ještě navýšit, ale v zápase měly prachmizernou koncovku. V 52. minutě po druhé žluté kartě musel opustit hrací plochu domácí Jan Dvořák a bylo téměř po zápase. Westra Sousedovice tak potvrdila roli favorita a pohodlně zvítězila.

V příštím kole jedou Stachy do Vacova, Sousedovice doma přivítají Prachatice B.



Ohlasy k zápasu



FC Znakon Sousedovice
Přemysl Šroub, trenér: K prvnímu mistrovskému zápasu jsme jeli do Stach s cílem potvrdit dobrou přípravu a získat tři body. To se nakonec povedlo. Byli jsme po celý zápas lepší a domácí si moc šancí nevytvořili. To my jsme mohli vyhrát daleko větším rozdílem, ale zbrklost v zakončení nás stála lepší výsledek. S výhrou jsem samozřejmě spokojen, ale v týdnu musíme zapracovat na proměňování šancí. V jiných zápasech by nás to mohlo mrzet.



Sestavy


TJ Sokol Stachy
R. Šebánek [-] - D. Pek [-] (72. Z. Kluibr [-] ) , O. Kroupa [-] (49. V. Jandoš [-] ) , I. Vrhel [-] , P. Záleský [-] , J. Pešl [-] , D. Demeter [-] (59. M. Sýs [-] ) , V. Lukeš [-] (46. F. Švarc [-] ) , T. Hošek [-] (78. M. Druta [-] ) , P. Foltýn [-] , J. Dvořák [-]

FC Znakon Sousedovice
J. Šilhan [-] - T. Glazunov [-] (84. D. Horňák [-] ) , M. Glazunov [-] , D. Marcinko [-] (55. P. Vojtíšek [-] ) , J. Benedikt [-] , F. Duba [-] , V. Kacetl [-] , O. Brynda [-] , P. Kohout [-] , J. Hrach [-] , P. Masák [-]

ŽK: 29. J. Dvořák , 45. P. Záleský . ČK: 52. J. Dvořák .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Landík Filip - ČAREK Martin, MUZIKA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 9 - Utkání se hrálo v tempu, nebyla nouze o souboje a sporné momenty. Lepším týmem byly Sousedovice, které si zaslouženě odvezly 3 body. Bohužel pro domácí tým u obou gólů hrál roli špatný výrok rozhodčích.
Rozhodčí - Landík Filip: 3 - Dvě špatně posouzené situace znamenaly pomocnou ruku hostům, kteří byli jasnými favority utkání.
Občerstvení - nápoje: 9
Občerstvení - jídlo: 8
Hrací plocha: 10
Zázemí: 6
Výkon domácích - TJ Sokol Stachy: 7
Výkon hostů - FC Znakon Sousedovice: 10
Hráč utkání - domácí: Radim Šebánek
Hráč utkání - hosté: Milan Glazunov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip experta: výhra hostů

Tady asi jasná dvojka. Sousedovice jsou pro mě hlavním favoritem soutěže. 1:5

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích