Jakub Toth hattrickem sestřelil Dříteň


Branky


8. J. Toth , 58. J. Toth , 74. J. Toth - 5. J. Moudrý , 64. T. Smékal
28

V posledních kolech se Loučovicím už daří bodovat a vzrůstající formu chtěli potvrdit i v domácím zápase. Soupeřem jim byla Dříteň, která poslední dvě kola nezískala ani bod. I když hostujicí tým začal lépe, tak se nakonec musel před domácími sklonit. Velikou zásluhu na výhře Loučovic má produktivní Jakub Toth, který nastřílel hattrick a rozhodl tak zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté brzo vedli, ale vedení jim dlouho nevydrželo

Začátek začal lépe domácí tým. Hned v úvodu se hnal na hostujícího brankáře Lébla domácí útočník, ale hostující brankář si s jeho šancí poradil. A to domácí týmk následně mrzelo dvojnásob, protože po dobře zahraném rohu se trefil hostující Josef Moudrý 0:1. Domácí tým, ale odpověděl velice rychle. Jakub Toth se dostal do samostatného úniku na brankáře Lébla, kterého prostřelil a vyrovnal na 1:1. Poté zápas upadl do šedi a nic podstatného se nedělo. Hostující celek občas zahrozil, ale žádná veliká šance to nebyla. Poločas tedy skončil 1:1.

Domácí tým vybojoval důležité tři body

Druhý poločas už byl o poznání zajímavější a fotbalovější. Krátce po příchodu z kabin obešel hostující Smékal několik hráčů soupeře a hezkou kolmicí poslal do obrovské šance Strapáče. Ten sám před domácím brankářem nastřelil pouze tyč. Otřepané nedáš dostaneš platilo i tentokrát, když se následně dostal do dalšího úniku opět Jakub Toth a poslal domácí do vedení 2:1. Hostující celek se dostal k sérii rohových kopů a jeden z nich proměnil hlavou ve vyrovnávací branku Tomáš Smékal 2:2. Hostující celek se pak snažil strhnout vedení na svou stranu. Ovšem byl to domácí celek co rozjel po straně hezkou akci, a po centru ze strany se na malém vápně zjevil znovu Jakub Toth a hlavou poslal domácí do vedení 3:2. Hosté se nevzdali a chvilku před koncem měl na hlavě vyrovnání opět Tomáš Smékal, ale sám na malém vápně nikým nehlídán netrefil odkrytou branku a přestřelil. Domácí celek si tak připsal další důležité body a za týden jede na hřiště favorizované Kaplice. Dříteň přivítá doma Frymburk.



Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Radek Večerník (trenér): Pro nás opět důležitý zápas, jak odskočit od spodku tabulky. Do zápasu jsme vstoupili velice aktivně až do páté minuty jsme měli dvě vyložené šance, ale jak již u nás bývá zvykem nedáš. Z první šance hostů, jsme dostali gól, poté nás Dříteň chvilku přitlačila, ale z další brejkové šanci jsme srovnali. Do druhého poločasu vstoupili hosté aktivně a sám na branku se řítil Strapáč, avšak dal pouze tyčku Hüttnerovi branky a z protiútoku jsme navýšili skóre na 2:1. Hosté měli sérii rohových kopů a podařilo se jim vyrovnat. Poté se už hra převážně odehrávala ve středu hřiště agilní Tóth dal svůj třetí gol a tím rozhodl o výsledku 3:2 pro domácí mužstvo, hosté měli na konci zápasu sérii rohových kopu, ale ty se nám podařilo pohlídat a připsali jsme si důležité body.

TJ Dříteň
Tomáš Smékal (hráč): Na zápas do Loučovic jsme jeli s jasným cílem a to vyhrát. V kabině před utkáním jsme si něco řekli, protože poslední výsledky a celkový přistup některých hráčů není optimální. Bohužel v první půli zůstalo jen u slov. Myslím si, že zápasu by spíše slušela remíza, ale zbytečně nudným prvním poločasem jsme si snad, ani vyhrát nezasloužili. Teď se musíme dát dohromady, protože psychicky na tom nejsme nejlépe a vyhrát doma s Frymburkem. V tomto utkání musím pochválit výkon sudích.



Sestavy


Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - J. Beran [-] , J. Žák [-] , M. Toman [-] , M. Somolík [-] , L. Ardó [-] , V. Matulík [-] (80. R. Papaj [-] ) , L. Sojka [-] , J. Matulík [-] (37. O. Šeda [-] ) , J. Fejtek [-] , J. Toth [-]

TJ Dříteň
M. Lébl [-] - M. Koudelka [-] , M. Strapáč [-] , J. Moudrý [-] , L. Koudelka [-] (75. J. Hromada [-] ) , J. Klimeš [-] (46. T. Kovařík [-] ) , T. Smékal [-] , M. Werner [-] , M. Kovařík [-] , O. Moudrý [-] (81. J. Bláha [-] ) , Š. Parýzek [-] (90. P. Kolafa [-] )

ŽK: 27. J. Fejtek , 42. L. Ardó , 80. J. Žák - 32. M. Werner , 90. J. Hromada .
Hráči zápasu: J. Toth , M. Toman - M. Strapáč .
Počet diváků: 54. Rozhodčí: Hladík Pavel - KŘÍŽEK Danek, KEMÉNY Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z hodnocení     28. 10. 2018 07:58
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - Hladík Pavel: 6
Občerstvení - nápoje: 8
Občerstvení - jídlo: 7
Hrací plocha: 9
Zázemí: 9
Výkon domácích - Vltavan Loučovice: 7
Výkon hostů - TJ Dříteň: 6
Hráč utkání - domácí: Jakub Toth
Hráč utkání - hosté: Michal Strapáč
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2018 08:56

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2018 07:34

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 19:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 09:25

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 22:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 10:33
Miroslav Turek

Expert: Radek Hudec
Tip experta: výhra hostů

Dříteň vyhraje na půdě důrazného Vltavanu. 1:2

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 08:51

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 23:06

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 15:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 12:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 17:06

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 13:52
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 11:37

Tip: výhra domácích