Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2018 10:15

10.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tenisovým výsledkem skončilo utkání mezi Klíčany a Poděbrady, z vítězství se radovali domácí


Branky


12

Klíčany - Domácí fotbalisté naladěni vysokou výhrou z minulého týdne přivítaly Poděbrady, které pro změnu předvedli v utkání s Hvozdnici obrovský zkrat, když nedovedli od vítězného konce vedení dva nula a to i přesto, že soupeř dohrával po vyloučení v deseti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí stihli do poločasu otočit

V 5. minutě pálil z voleje z těsné blízkosti Rulc, ale reflexivně zasáhl domácí brankář Holý. Hosté se poté dostali do vedení ze své druhé šance. Měli výhodu rohového kopu, který mířil na zadní tyč, tam jeden z hráčů vrátil míč zpět na malé vápno, kde se zorientoval nejlépe Křelina - 0:1. Z vedení se hráči Bohemie radovali pouhé dvě minuty. Domácí odpověděli rovněž po rohovém kopu zahrávaném Předotou, souboj vyhrál T. Krimlák a míč se odrážel od břevna a poté k osamocenému Hájkovi - 1:1.

 

Ve 39. minutě byl dokonán obrat. Předota po individuální akci našel svým centrem T. Krimláka, který připravil lahůdku pro Jeslínka - 2:1. Vedení mohl ještě do poločasu navýšit Hájek, ale proti němu se fantastickým zákrokem vytáhl Václavík a nedovolil míči skončit již v téměř prázdné brance.

Poděbrady vyrovnaly, ale poté dostaly čtyři góly

Druhý poločas začal minelou domácího brankáře, když nejprve ztratil míč a pak také fauloval, dle domácích mimo vápno, ale byla z toho penalta. Tu proměnil ve 49. minutě Křelina a srovnal - 2:2. Inkasovaná branka s domácími nezacloumala, naopak to byli oni, kdo později dovedl zápas do vítězného konce.

 

V 62. minutě se střídající Kraus, jenž byl na hřišti pár vteřin, uvolnil u postranní čáry a našel hlavu na malém vápně stojícího Jeslínka - 3:2. O čtyři minuty později centroval Hájek, míč si našel Kraus a zvýšil vedení Klíčan - 4:2. V 71. minutě padl pátý domácí gól a opět v tom měl prsty Kraus. Tentokrát zase centroval, po závaru se k míči dostal Předota a dokopl ho do brány - 5:2. V 76. minutě přišla poslední branka utkání. Na rohový kop si naběhl Háša a nikým nehlídaný nabídnutou příležitostí nepohrdl - 6:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Klíčany
Tomáš Jurčík: "Šli jsme do zápasu s tím, že chceme potvrdit venkovní výhru i na domácím hřišti, jinak by výhra z Nového Strašecí byla zbytečná. Tušili jsme, že to bude bojovné utkání, a že nás nečeká nic jednoduchého. Jsem rád, že jsme otočili zápas i přesto, že jsme prohrávali 1:0 a rozhodčí nestál na naší straně. Řekl bych, že jsme vyhráli zaslouženě."

FK Bohemia Poděbrady
Libor Křelina: "Začali jsme lépe. Měli jsme více ze hry, a to jsme korunovali i vedoucí brankou. Domácí ale rychle zareagovali a dokázali po rohu vyrovnat. Poté se hrál spíš bojovný fotbal mezi vápny. Nakonec šly Klíčany do šaten s jednobrankovým vedením. Začátek druhého poločasu nám vyšel. Po chybě domácího gólmana a následném faulu ve vápně jsem kopal pokutový kop, který se podařilo proměnit. Domácí ale opět udeřili a zanedlouho přidali i čtvrtý dost šťastný gól. Ten nás položil a zápas se už jen dohrával. Na konci jsme obdrželi další laciné branky."



Sestavy


TJ Klíčany
P. Holý [-] - M. Krimlák [-] , J. Háša [-] , V. Koláček [-] , T. Jurčík [-] (86. P. Dvořák [-] ) - P. Hájek [-] (85. D. Minha [-] ) , J. Jeslínek [-] (80. J. Pořízek [-] ) , T. Petříček [-] , T. Buldra [-] (76. Š. Vošta [-] ) - J. Předota [-] , T. Krimlák [-] (62. A. Kraus [-] ) -

FK Bohemia Poděbrady
D. Václavík [-] - T. Šusta [-] (77. J. Suchánek [-] ) , J. Sirový [-] , D. Rulc [-] (87. O. Hněvsa [-] ) , L. Křelina [-] , L. Hruška [-] , M. Novák [-] , T. Javorek [-] , T. Kubánek [-] , J. Nedorost [-] (80. P. Kujal [-] ) , M. Billý [-]

ŽK: 58. V. Koláček , 67. T. Buldra - 58. T. Kubánek , 76. D. Václavík .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Šefara Milan - BROŽEK Tomáš, PEJŠA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 16:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 13:14
Petr Huttr

Expert: Lukáš Beneš
Tip experta: výhra domácích

Klíčany potvrdí vysokou výhru nad námi a Poděbrady odjedou s prázdnou.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 09:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 10:14
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích