Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 10:15

9.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jak je důležité mít Štěpána Kacafírka, hattrickem přispěl k výhře Kutné Hory nad Spartakem


12

Kutná Hora - Fotbalisté Kutné Hory se vezou na vítězné vlně a svou formu potvrdili i proti Spartaku Příbram a v utkání zaslouženě vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólová přestřelka přinesla šest gólů

První branka utkání přišla hned ve 2. minutě, Wolf naservíroval parádní centr do vápna hostí. Tam si naskočil Kacafírek a hlavou poslal míč do horního rohu brány - 1:0. Jenže vyrovnání přišlo hned za dvě minuty. Hosté podnikli výpad do otevřené obrany a na konci akce zakončoval Matějka do odkryté branky - 1:1.

 

Kutnohorští si své vedení vzali zpět v 19. minutě po rohovém kopu. Hlavičku Kacafírka ještě stihl Solnař vyrazit, ale na dorážku Semráda byl již krátký - 2:1. Ve 26. minutě přišla pěkná akce domácích, když Kulhánek vysunul kolmicí Wolfa, ten pak obešel brankáře a pohodlně poslal míč do sítě - 3:1.

 

Po půl hodině přistrčil míč při rozehrávce přímého kopu z hranice vápna Wolf Kacafírkovi, jehož ránu k tyči neodvrátil ani na brankové čáře stojící Machač - 4:1 Netrvalo dlouho a Kacafírek mohl završit hattrick, ale v gólové pozici branku minul. A tak v závěru poločasu udeřilo na druhé straně, když chybu domácí obrany potrestal Červeňák - 4:2.

Kacafírek dovršil hattrick

Po osmi odehraných minutách měli domácí výhodu pokutového kopu. Toho se zhostil Kacafírek a s přehledem poslal míč za brankovou čáru a zkompletoval tak hattrick a definitivně uklidnil svůj tým - 5:2. Domácí se s výsledkem smířili a více nebezpeční byli hosté, ale gól již další žádný nepadl.



Ohlasy k zápasu


Sparta Kutná Hora
Radek Kulhánek, trenér: "Jsme spokojeni s vítězstvím a vstřelenými pěti brankami. Znovu jsme ale dva góly obdrželi. O poločase jsem klukům trošku vyčinil, protože se znovu jednalo o branky, které pramenily z našich chyb. To mě trápí, pracujeme na tom, ale stále se nám to nedaří odstranit. Je ale pravda, že v systému tří obránců a dvou defenzivních záložníků se tyto situace prostě někdy přihodí. My tento systém začínáme hrát a někdy propadneme pozičně. Dostali jsme se do vedení, ihned po rozehrávce dostaneme po pomalé rozehrávce vyrovnávací branku. To trochu kazí dojem z našeho výkonu. Na druhou stranu musím pochválit soupeře, který byl důrazný a napadal, i když měl v průměru výškově daleko menší tým. My jsme ho potrestali ze standardních situací, kterých si v tomto systému snažíme vytvořit co nejvíce. To se nám podařilo, zvítězili jsme a jsme spokojeni."




Sestavy


Sparta Kutná Hora
P. Malý [-] - L. Marek [-] (87. P. Saulich [-] ) , V. Piskač [-] , O. Matoušek [-] , V. Semrád [-] , M. Wolf [-] (73. O. Filipec [-] ) , Š. Kacafírek [-] (83. T. Exner [-] ) , J. Kulhánek [-] (61. J. Nekvinda [-] ) , J. Hradílek [-] , B. Franc [-] , P. Bílek [-]

Spartak Příbram
M. Solnař [-] - L. Schöbel [-] , O. Matějka [-] (64. H. Sako [-] ) , P. Červeňák [-] (64. A. Bábíček [-] ) , M. Bažant [-] , V. Machač [-] , V. Šmucler [-] , M. Vašek [-] , Z. Guehi [-] (83. F. Berka [-] ) , T. Prokeš [-] , M. Rampa [-]

ŽK: 49. P. Bílek , 80. L. Marek - 29. M. Solnař , 59. M. Rampa .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Čermoch Jakub - BARTŮŠEK Zdeněk, BUDIL Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Filip Stárek
Tip experta: výhra domácích

Za Kutnou Horu střílí góly Kacafírek a i teď pomůže k výhře.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích