1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 15:30

9.kolo, Divize E, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vsetín veze z Přerova bodík


Branky


15

Domácí hráči ještě v dosavadním průběhu soutěže neokusili co znamená výhra a nejinak tomu bylo i v domácím utkání se Vsetínem. I když měli nakročeno už v šesté minutě, zápas do vítězného konce přesto nedotáhli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Vstup do zápasu nám vyšel, v 6. minutě jsme se ujali vedení gólem Ládi Dlouhého po akci Martina Rybky a Michala Zimčíka. Poté hosté převzali iniciativu, ohrožovali naši branku především po akcích agilních hráčů levé strany Mydláře a Surovce. Svoje příležitosti však nevyužili a taktéž naše šance nepřinesla gólový efekt, když Dlouhý mířil po akci Kociana s Blažkovským těsně vedle. Ve druhém poločase jsme byli lepším týmem, ale nedokázali jsme zvýšit na 2:0, jelikož jsme neproměnili dvě tutové šance. Soupeře jsme eliminovali, nepouštěli ho do šancí, ale v 79. minutě přišel zbytečný faul a střídající Stuchlík  střelou z přímého kopu na zadní tyč zaskočil Petra Bělíka. Utkání tak skončilo nerozhodným výsledkem a naše frustrace vzhledem k prozatímní bilanci nula výher se prodlužuje“: řekl po utkání trenér 1. FC Viktorie Přerov, Richard Švehlík.

 

 

 

 

 

 

 

Zdroj: fcprerov.cz

 



Sestavy


1. FC Viktorie Přerov
P. Bělík [-] - O. Václavíček [-] , J. Bubeník [-] , J. Omelka [-] - M. Rybka [-] (76. D. Chuda [-] ) , V. Kocian [-] , V. Koplík [-] (85. M. Macháček [-] ) , Z. Dostál [-] , M. Zimčík [-] - T. Blažkovský [-] (76. P. Horák [-] ) , L. Dlouhý [-]

FC Vsetín
J. Eliáš [-] - J. Maček [-] , M. Mydlář [-] , L. Matůš [-] , D. Řeřucha [-] - J. Foltýn [-] , M. Jaroš [-] (75. R. Zuzaňák [-] ) , V. Surovec [-] (87. J. Janků [-] ) - R. Bublák [-] , P. Naňák [-] , P. Hořelica [-] (55. J. Stuchlík [-] )

ŽK: 20. L. Dlouhý , 31. M. Rybka , 60. J. Omelka , 62. M. Zimčík .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: Sivera Jan - TRIGAS Paskal, DUDEK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích