1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 17:00

3.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doubravka své šance neproměňovala a nakonec toho litovala


Branky


34

Do Dobříše zajížděla Doubravka, které zejména na začátku svého soupeře zatlačila a nedávala mu moc příležitostí k zakončení. Domácí se museli obejít bez zraněného Maryšky a nutno říci, že v tomto zápase hodně chyběl. Nakonec však uktání dopadlo jinak než začalo a Dobříš uhájila velice cenné vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu patřil Doubravce

Začátek zápasu patřil jednoznačně plzeňskému celku, který si vytvořil dost šancí. Střelu Sýse vyrážel Jechort na roh, ze kterého následovalo zakončení Roubala do břevna. Domácí brankář měl i nadále plné ruce práce, když musel vyrážet střelu Skopového. Břevno za Jechortem se rozeznělo znovu, to když do něj vyrážel střelecký pokus Roubala a následoval roh. Z něj z těsné blízkosti mohl skórovat Trojanec, ale ani ve své druhé příležitosti neuspěl.

 

Roubal měl další šanci na vstřelení gólu, to když vystihl špatnou rozehrávku, ale Jechort si s ní znovu dokázal poradit. Postupem času se Dobříš také osmělila a tlak hostí opadl. Jedinou šanci prvé půle na domácí straně měl V. Šrain, ale střela postrádala potřebnou razanci. První půle tak branku nenabídla.

Dobříš potrestala neproměněné šance

Dobříš se poučila z první půle a do té druhé vstoupila o poznání lépe. Turka vyděsil nepovedený centr V. Šraina a následně hlavička Talůžka, která šla jen těsně vedle. Doubravka zahrozila z rohového kopu, kdy míč kopíroval brankovou čáru. Domácí obrana nabídla svému soupeři obrovskou šanci, kterou naštěstí pro ně Štěrba nevyužil. Obloučkem chtěl překonat Jechorta, ten ale dokázal míč vypíchnout na rohový kop.

 

Ani daší šanci hosté nedokázali gólově vyřešit, to když těsně vedle hlavičkoval Krejčí. V 69. min. udeřilo na druhé straně, když si rohový kop našel Liška a de facto z první větší příležitosti vstřelil branku - 1:0. Doubravka se snažila o vyrovnání, ale finální fáze byla nepřesná stejně jako střely, které nemířily do prostoru tří tyčí. Čas plynul a poslední šancí byla akce bratrů Šrainů, ale nebyla vyřešena ideálně, i tak zůstaly všechny body na domácím hřišti.

 

Zdroj: Radim Weber, upraveno redaktorem

 



Ohlasy k zápasu


MFK Dobříš
Filip Dort, útočník: "Po nepovedeném začátku jsme vyztužili střed a soupeři, který hrál velmi dobře, jsme již moc šancí nedali."

SK Senco Doubravka
Pavel Krejčí, záložník: "Začátek zápasu nám vyšel skvěle a v první čtvrthodině jsme měli šest šancí ke vstřelení gólu. Zbytek poločasu se dohrával bez nějakého vážnějšího ohrožení branek. Po přestávce Dobříš začala bránit v bloku od vlastní poloviny a my měli problém se k něčemu prokombinovat, přesto jsme si opět vytvořili tři gólovky, které jsme neproměnili a jak to tak bývá přišel trest. Z první šance nás soupeř potrestal. Ke konci zápasu jsme už otevřeli hru, ale nepřineslo to branku ani na jedné straně. Celkově to byl náš nejlepší letošní výkon, který paradoxně nestačil ani na bod."



Sestavy


MFK Dobříš
J. Jechort [-] - R. Talůžek [-] , J. Liška [-] , P. Kozohorský [-] , R. Procházka [-] - D. Pokorný [-] , V. Šrain [-] , P. Junek [-] , P. Masopust [-] (74. O. Matějka [-] ) - J. Šrain [-] , F. Dort [-] (88. J. Karas [-] ) -

SK Senco Doubravka
J. Turek [-] - P. Morávek [-] , L. Roubal [-] , V. Světlík [-] , D. Skopový [-] , O. Stružka [-] , M. Trojanec [-] (61. J. Štěrba [-] ) , D. Sýs [-] (75. J. Trojanec [-] ) , D. Novák [-] , J. Motl [-] (67. J. Petr [-] ) , P. Krejčí [-] (84. D. Šural [-] )

ŽK: 63. P. Morávek , 84. D. Šural , 89. L. Roubal .
Hráči zápasu: J. Jechort - V. Světlík .
Počet diváků: 248. Rozhodčí: ŠVORC Jan - GUNITŠ Patrik, HLAVÁČEK Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Dobříš doma podlě mě vyhraje. Střelecky se prosadí Š. Maryška.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích