Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolatice vyprovodily Hať s devítkou


Branky


37. T. Kretek , 39. T. Kretek , 43. M. Sněhota , 53. T. Kretek , 66. F. Kocián , 74. P. Boček , 79. D. Macura , 84. T. Rataj (p.) , 88. D. Macura - 9. M. Polach
12

Až do 37. minuty ale hosté vedli, ale pak se domáci dočkali vyrovnání a postupně stříleli jednu branku za druhou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bolatice se skoro celý první poločas proti Hati trápily. Teprve na konci první půle se jim podařilo skóre otočit. Vedení se ujali hosté z Hatě po devíti minutách hry, když balon zatáhl Kliment a přihrávkou pod sebe periférně viděl Polacha, jehož střela doskákala do brány, a brankář Wrána se natahoval marně - 0:1. Bolatice tento moment zaskočil a prakticky až do konce poločasu se marně hledaly. Teprve ve 37. minutě se gólově prosadily, když Ceplý nakopl míč na Sikoru, který ho zatáhl a naservíroval ke Kretkovi - 1:1. O dvě minuty později vnikl Kretek do vápna, udělal si obránce a křižnou střelou otočil skóre - 2:1. Dvě minuty před pauzou přilítl balon do šestnáctky a Sněhota ho hlavou umístil pod víko - 3:1. 

 

Druhý poločas už byl jasně v režii Bolatic, které sázely jednu branku za druhou. V 53. minutě po rychlé kombinační akci završil hattrick Kretek - 4:1. V 66. minutě zahrávaly Bolatice rohový kop, a Kocián hlavou vymetl šibenici - 5:1. V 74. minutě napřáhl z dobrých třiceti metrů Boček a brankář mohl pošesté lovit míč ze sítě - 6:1. O pět minut později vsítil Macura, který se vysunul z obrany až na hrot útoku, svůj první gól v zápase - 7:1. Osmou branku přidal z penalty Rataj - 8:1. Konečnou podobu výsledku stanovil dvě minuty před závěrečným hvizdem rozhodčího svým druhým přesným zásahem Macura - 9:1. 



Ohlasy k zápasu


FK Bolatice B
Rudolf Rataj (trenér): Dlouho nám trvalo než jsme si na sebe zvykli, ale pak jsme před koncem poločasu otočili skóre a druhý už byl plně v naší režii.

TJ Sokol Hať B
Miroslav Janík (trenér): Chtěli jsme uhrát přijatelný výsledek, což se nám dařilo skoro do konce prvního poločasu. Druhá půle už byla zcela v režii domácích, kteří si na hřišti dělali, co chtěli.



Sestavy


FK Bolatice B
M. Wrána [-] - T. Kretek [-] (66. P. Tomšů [-] ) , D. Macura [-] , P. Boček [-] , R. Ceplý [-] , O. Langer [-] , F. Kocián [-] , D. Sikora [-] (40. T. Rataj [-] ) , J. Slivka [-] , M. Sněhota [-] (69. J. Bortlík [-] ) , R. Obrusník [-]

TJ Sokol Hať B
M. Wozniak [-] - M. Polach [-] , L. Machalla [-] (67. M. Janík [-] ) , J. Kliment [-] , V. Machalla [-] , D. Majer [-] , O. Chmelař [-] , V. Adamčík [-] , P. Horák [-] (71. R. Polášek [-] ) , J. Válek [-] , J. Macháček [-]

ŽK: 28. D. Macura , 50. R. Ceplý - 27. D. Majer , 61. J. Macháček , 89. J. Kliment .
Hráči zápasu: J. Slivka - V. Machalla .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PUFFLER Jan - SEBRALA Tomáš (N), NOVÁČEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf, eSport - FK Darkovičky | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Po nedělní prohře si Bolatice pohlídají roli favorita a vyhrajou.