1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 10:00

26.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Životice přišly o výhru v poslední minutě


Branky


19

Životice se ujaly vedení před koncem poločasu. Svůj náskok ale ztratily v poslední minutě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Los 23. kola okresního přeboru dal dohromady dva sousedy z chvostu tabulky, bijící se o udržení v soutěži. Na hřišti pod věží životického kostela zasvěceného nejsvětějšímu spasiteli se mohlo rozhodnout o druhém sestupujícím.To by jsme ovšem museli plně bodovat. Naše dnešní mířidla však byla hodně vychýlena. Což o to, šance jsme si vytvořili. Např. v první půli nepřehodil Vitásek rychle vyběhnuvšího Toporčáka, dvakrát hlavičkoval v nadějných šancích Graf a taky bylo k vidění několik střeleckých pokusů z větších dálek, které končily v přilehlých zahradách. U domácích hrozili střelami Pumr s Hanákem. Chvályhodné u obou soupeřů bylo, že propagovali útočnou hru se snahou vstřelit branku. To se prvně povedlo domácím, jenž v závěru poločasu využili rychlého přenesení hry po naší šanci Marek Vitáskem. Míč proletěl na tři doteky naší nesemknutou obranou tak, že Tengler jen zasouval u zadní levé tyče Vitáskovy brány nepovedenou střelu Duška - 1:0.

 

Tento gól do "šatny" vnesl domácím křídla. Najednou bojovali o každý metr, o každou minutu. Rychle dali zapomenout na týden starý debakl s Budišovem. Taky my jsme věděli o jak důležité body jde. U nás však spíše vládla nervozita a zbrklost při zakončení. Neprosadil se ani Škroch z úhlu,nebo Kubánek. Ani Hanák u domácích neměnil skóre. V 75.minutě Toporčák vytěsnil přes břevno na roh jedovku dříče Vitáska! V závěru na našem kontu přibývaly rohy, trenér Hochgesandt stáhl hru na tři obránce a vysunul Halšku na hrot. Pak přišla poslední střela v zápase. Dominik Watzlavik napřáhl z osmnácti metrů a tvrdá rána za přispění mírné teče jednoho z domácích skončila v pravém horním rohu.- 1:1. Jeden z nejhezčích gólů kola rozhodl o dělbě bodů!

 

zdroj: http://www.stitinafotbal.cz



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Zbyněk Světlík (trenér): Hrálo se vyrovnané, a spíše bojovné utkání, které moc fotbalové nebylo. Remíza je zasloužená, i když hodně mrzí, že jsme o výhru přišli v samém závěru.

TJ Tatran Štítina
klubový web: Přijeli jsme si sice pro tři body,ale snad i ten jeden má svou cenu!! Dále držíme sérii bez prohry.



Sestavy


FK Dolní Životice
V. Toporčák [-] - J. Tengler [-] , J. Rolný [-] , A. Vícha [-] , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , M. Elbl [-] (54. F. Elbl [-] ) , O. Jasník [-] , L. Vícha [-] , M. Pumr [-] , L. Štrbík [-]

TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - P. Škroch [-] (64. P. Kubánek [-] ) , F. Graf [-] , M. Vitásek [-] , P. Stoklasa [-] (73. L. Postulka [-] ) , V. Tomáško [-] , D. Watzlavik [-] , P. Kunczik [-] , T. Halška [-] , A. Skrbel [-] (64. D. Trebichalský [-] ) , V. Watzlavik [-] (81. R. Popek [-] )

ŽK: 66. L. Vícha , 82. J. Rolný .
Počet diváků: 59. Rozhodčí: DUDEK Rostislav - HENNIG Antonín, TĚŽKÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Otice | Moravskoslezský | Opava

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Bohumír Lorenz
Tip experta: výhra hostů

Souboj týmu ze spodní části tabulky. Štítina je teď ale na vítězné vlně. Životice zase měly v posledních zápasech těžké soupeře a vyšly bodově na prázdno. Myslím si, že Štítina vyhraje, ale jsem sám zvědavý, jak zápas dopadne.

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Štítina se dokáže nahecovat a Životice dokáži přehrát

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů