0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice vydřely tři body


Branky


13

Jediný gólový okamžik zápasu přišel ve 22. minutě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas dvou rozdílných poločasů nabídl souboj mezi domácí Březovou a hosty ze Stěbořic. V tom prvním patřilo hřistě favorizovaným hostům, kteří domácí uzamkli na jejich půli. Už v 5. minutě se zastřeloval Josefus, ale jeho střela nezamířila mezi tři tyče. Po čtvrthodině hry pálil opět Josefus z nadějné pozice jen do náruče brankáře Hromady, který s jeho pokusem neměl problémy. Ve 22. minutě se už Stěbořice dočkaly, když se k míči dostal Vavrečka a střelou asi z dvaceti metrů vymetl šibenici a Hromada byl naprosto bez šance – 0:1. Pak se hra víceméně odehrávala ve středu pole. V závěru poločasu ještě stěbořický Burda promáchl míč v tutové šanci.

 

Ve druhém dějství se obraz hry otočil o sto osmdesát stupňů. Stěbořice se zaměřily na obranu a bránění hubeného náskoku, Březová převzala taktovku hry, ale vyšla narozdíl od Stěbořic střelecky naprázdno. Dostala se do dvou nadějných příležitostí. Nejdříve přistál míč na hlavě Martina Šuhajíka, ale toho skvělým zákrokem vychytal brankář Losert. O chvilinku později se objevil sám před brankářem Lumír Lyčka, chtěl ho obhodit, ale Losert jeho úmysl dokonale přečetl. Stěbořice si pak už soustředěnou obranou hubené vítězství pohlídaly.



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
Jiří Lichovník (útočník): První poločas byly lepší Stěbořice, ve druhém my. Nám se ale narozdíl od Stěbořic banku vsítit nepodařilo.

TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Zápas moc fotbalové krasy nepřinesl. Bylo to utkání dvou rozdílných poločasů, kdy v prvním jsme byli lepší my, ve druhém soupeř. Nám se naštěstí podařilo vsítit branku.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - P. Gebauer [-] (70. I. Lyčka [-] ) , M. Šustek [-] , P. Cihlář [-] , M. Šuhajík [-] , L. Lyčka [-] , D. Novák [-] , P. Cihlář [-] , J. Lichovník [-] , T. Křenek [-] , J. Kostera [-]

TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - M. Josefus [-] (89. L. Burda [-] ) , D. Burda [-] (46. J. Fiedler [-] ) , K. Havlásek [-] , M. Otipka [-] , A. Kubalák [-] , P. Čavera [-] , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] , J. Šindelář [-] , P. Vavrečka [-]

ŽK: 13. J. Šindelář , 49. K. Havlásek .
Hráči zápasu: J. Losert , M. Otipka .
Počet diváků: 92. Rozhodčí: RADEK Roman - MEIER Milan, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Otice | Moravskoslezský | Opava

Tip experta: výhra hostů

Březová bude chtít doma urvat body ale hosté jim to neumožní.

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Na hřišti v Březové Stěboří vyhrají o gol.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích