4:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dobroslavice otočily na začátku druhé půle


Branky


17. P. Čaja (p.) , 46. V. Chromečka , 51. P. Čaja , 53. J. Klekner - 21. O. Pasterňák , 22. D. Liška
13

Zápas dvou obratů přinesl match mezi Dobroslavicemi a Hlavnicí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obě mužstva vstoupila do uktání ve vysokém tempu a s velkým nasazením. Hned v úvodu utkání se objevil v šanci hlavnický David Liška, ale Vajda jeho úmysl vystihl.  V 17. minutě Chromečka našel ve velkém vápně Kleknera, který pěknou kličkou překonal obránce Hlavnice a tomu nezbývalo nic jiného, než si pomoci faulem - rozhodčí neváhal a nařídil pokutový kop - ten s přehledem proměnil Patrik Čaja - 1:0. Ledová sprcha pro domácí borce trvala přesně dvě minuty. Nejprve se v 21.minutě prosadil hlavou v šestnáctce Pastrňák a srovnal na 1:1 a o minutu později, když se domácí jestě nevzpamatovali, už hlavničtí vedli 1:2, když střelou z úhlu rozvlnil síť Liška. Do poločasu mohli domácí ještě srovnat, když míč z úhlu naváděl Rathouský a místo přihrávky pod sebe na volné spoluhráče zvolil střelu, kterou minul branku. O pár minut později pěkně centroval do velkého vápna Martin Vujtík - jeho centr adresáta bohužel nenašel. Poslední šanci na srovnání měly Dobroslavice, když ve velkém vápně převzal míč Čaja a střelou z otočky mířil jen do boční sítě. 

 

Již v 1.minutě sruhého se dostal k míči Rathouský, který hned hledal mezi obránci Chromečku, ten si míč převzal a vnikl do vápna, i přes dotírající obránce se mu podařilo levou nohou zakončit a míč poslal pod břevno brankáře Kirschnera - vyrovnáno 2:2. Liška mohl vzápětí znovu vrátit vedení Hlavnici, ale svou šanci zavražidil. V 51. minutě přišla další radost domácích, míč si za vápnem převzal Chromečka a byl faulován - k exekuci se postavil Patrik Čaja, který krásnou střelou přes zeď mířil k tyči a vrátil vedení domácím- 3:2. Fantastický vstup do druhého poločasu byl potvrzen ihned o dvě minuty později po krásné kombinační akci - nejprve Stupka obešel ve středu hřiště hned dva hráče a posunul míč na Chromečku, který z první hledal průnikovou přihrávkou do velkého vápna Kleknera, ten si míč předkopl a v tváří tvář se mu podařilo míč podsunout pod brankářem hostí - 2:4. Hosté už jen po zbytek zápasu doháněli skóre pomocí dlouhých nakopávaných míčů, z nichž většina šla z kopaček brankáře Kirschnera, která svými výkopy nejspíše překonal světový rekord brankáře Edersona z Manchestru City ve vzdálenosti odkopu. Jeho balóny byly opravdu nechutně dlouhé a tvrdé. Během pozápasového měření zjistili doktroři z Dobroslavic, že se naší stopeři Vujtík a Krejčí zmenšili o necelé 3 cm. Hosté si tedy nevytovořili žádnou větší šanci a my jsme si dvoubrankový náskok pohlídali díky bojovnému a obětovnému výkonu všech hráčů. 

 

Autor: Václav Chromečka



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobroslavice
klubový web: Důležitý zápas dvou týmu, které body k záchraně potřebují jako sůl, jsme zvládli vítězně. Na domácí půdě jsme si připsali druhé vítězství v řadě a vzdálili se tak sestupovým vodám. Zápas přinesl hned dva rychlé obraty skóre, naštěstí s dobrým koncem pro dobroslavické hráče!

Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Tradičně jsme neproměňovali šance, a myslím, že jsme byli i lepším týmem. Škoda soupeř byl určitě k poražení.



Sestavy


TJ Sokol Dobroslavice
M. Vajda [-] - J. Klekner [-] (71. M. Kučera [-] ) , M. Knopp [-] (65. P. Tůma [-] ) , D. Rathouský [-] , V. Chromečka [-] , J. Stupka [-] , P. Čaja [-] , T. Krejčí [-] , D. Vujtík [-] , M. Vujtík [-] , D. Pavelek [-]

Družba Hlavnice
L. Kirschner [-] - O. Pasterňák [-] , D. Liška [-] , D. Haas [-] , Z. Vrána [-] , T. Kukol [-] (71. L. Lodňánek [-] ) , P. Martinček [-] , D. Hendrych [-] , J. Kaván [-] , T. Liška [-] , D. Ochrana [-]

ŽK: 12. D. Hendrych , 58. D. Liška .
Hráči zápasu: P. Čaja - D. Liška .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - ŠKROB Michal, BOČEK Matyáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Otice | Moravskoslezský | Opava

Tip experta: remíza

Vyrovnaný zápas ve kterém nenajdeme vítěze.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Hlavnice nyní mají jediný cíl a to dostat se z sestupových starostí.
Dobroslavice jsou sice těžkým soupeřem, ale hosté o gol vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích