2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 15:30

19.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úspěšný obrat Ráječka proti Rousínovu


Branky


0

Po prvním poločase to na úspěch pro domácí tým nevypadalo. Po přestávce ale Ráječko zabralo a zápas s Rousínovem se jim podařilo otočit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rousínov se dostal do přestávky do vedení

První jarní kolo Rousínov minulo, tudíž měl více chuti do fotbalu. To se projevilo už v prvním poločase, kdy se hosté dostali do vedení. O úvodní branku zápasu se postaral v 25.minutě Líznar. Domácí tým se rozjížděl pomaleji a překonat brankáře Řepku se jim dlouho nedařilo. 

Po změně stran přišel obrat

Do druhého poločasu vstoupilo Ráječko s cílem o obrat, ale kýžený gól dlouho nepřicházel. Po necelé hodině hry se míč dostal k Horáčkovi a ten poprvé překonal brankáře Rousínova. V minulém kole Olympia vydřela hubenou výhru na hřišti posledního a chtěla další tři body. Jejich snaha byla zužitkována čtvrthodiny před koncem. Vítěznou trefu si do statistik připsal Daniel Keprt.  



Ohlasy k zápasu


SK Olympia Ráječko
Pavel Helán (trenér): Zejména v prvním poločase bylo vidět, že soupeř je fyzicky nabušený, byl pohyblivý, vyhrával osobní souboje. Chtěli jsme hru zjednodušit, dávat balony dopředu rychleji a povedlo se to.

Tatran Rousínov
Tomáš Kovanda (trenér): Porážka mě strašně mrzí. Ráječko dnes bylo k poražení, minimálně na bod jsme měli.



Sestavy


SK Olympia Ráječko
K. Němeček [-] - J. Sedlák [-] , R. Zeman [-] , D. Müller [-] - R. Keprt [-] , F. Voda [-] (72. L. Pernica [-] ) , J. Horáček [-] , D. Keprt [-] (87. J. Horák [-] ) , M. Sedláček [-] , P. Lidmila [-] - M. Sehnal [-] (79. T. Sychra [-] )

Tatran Rousínov
M. Řepka [-] - P. Cigánek [-] , E. Durák [-] , D. Kameník [-] , L. Mrnuštík [-] - T. Horváth [-] (79. J. Macháček [-] ) , M. Svoboda [-] , J. Ševčík [-] , M. Žoček [-] , P. Líznar [-] (69. M. Divácký [-] ) - M. Nitschneider [-]

ŽK: 55. M. Sehnal - 15. M. Nitschneider , 70. T. Horváth , 90. P. Cigánek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pátek David - PAPUGA David, KOSIČKA Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.