Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 16:30

22.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohledec opět vysoko prohrál a začíná být za otloukánka


Branky


0

Po týdnu, kdy Pohledec inkasoval doma s Hamry devět gólů, si hosté přijeli na půdu Osové Bítýšky pro další debakl, tentokrát sedmigólový. Pomalu a jistě se tak Pohledec potápí do třetí třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali náporem a po čtvrthodině hry vedli 2:0. Minutu před půlí byl vyloučen pohledecký Šajner a od té doby již na hřišti existovalo jen jedno mužstvo. Osová Bítýška mohla vyhrát i větším rozdílem, ale Marek Navrátil trefil ve svých třech šancích vždy jen břevno, a tak se účet zápasu zastavil na skóre 7:0.



Ohlasy k zápasu


SK Osová Bítýška
Petr Večeřa, trenér Osové Bítýšky: Omlazený kádr domácích se třemi dorostenci v sestavě si v klidu poradil s odevzdaným soupeřem. Vítězství kalí vážné zranění Antonína Navrátila.

TJ Pohledec
Michal Laštovica, trenér Pohledce: Gratuluji domácímu týmu k jasnému vítězství. V oslabené sestavě jsme nebyli těžkým soupeřem a předvedli jsme mdlý výkon, ale jednoznačně nejslabším článkem utkání byl rozhodčí Jaroslav Beneš , který svým arogantním vystupováním na hřišti udělal opravdu "skvělou reklamu" na fotbal. Bohužel to nebylo poprvé. Samozřejmě budeme tohoto rozhodčího vetovat. Děkuji svému týmu, že zápas dohrál alespoň v 10 hráčích. Bylo to opravdu těžké se udržet.



Sestavy


SK Osová Bítýška
J. Hršel [-] - A. Trojan [-] , J. Laub [-] (60. L. Habán [-] ) , M. Dvořák [-] (70. T. Malý [-] ) , T. Karmazín [-] - L. Bárta [-] , P. Jelínek [-] (77. J. Barbořík [-] ) , A. Navrátil [-] (12. O. Zeman [-] ) , L. Bednář [-] - M. Navrátil [-] , L. Broža [-]

TJ Pohledec
M. Hájek [-] - V. Šaroun [-] , L. Pejchal [-] , M. Šajner [-] , L. Jambor [-] - M. Pestr [-] (75. A. Jinek [-] ) , L. Novotný [-] (60. J. Švanda [-] ) , A. Jinek st. [-] , M. Dostál [-] - P. Kadlec [-] , O. Žák [-]

ŽK: 17. O. Žák , 30. M. Šajner . ČK: 44. M. Šajner .
Hráči zápasu: L. Broža , M. Navrátil .
Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.