Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 16:30

19.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves otočila v Pohledci zápas ve druhém poločase


Branky


0

Pro Pohledec důležitý zápas v boji o záchranu se domácím nevyvedl a domácí zůstávají v tabulce poslední.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Vstupy do obou poločasů se vydařily domácímu týmu. Již v 1. minutě mohl skórovat Puchýř. O minutu na to se již prosadil a usměrnil centr z trestného kopu za záda Čížka. Tato branka udála ráz prvního poločasu. Domácí byli aktivnější, hosté hrozili pouze ze standardních situací, kde si domácí obrana v čele s gólmanem Bramborou věděla rady. Poločas skončil zaslouženým vedením domácího týmu. Druhý poločas začal jako ten první. Domácí po krásné a rychlé akci se dostali do vedení 2:0. Antonín Jinek krásně kolmicí našel Michala Dostála a ten poslal míč podél gólmana přesně k tyči. Tato branka nastartovala hosty. Ti po dvou změnách v sestavě začali na hřišti dominovat a začali střílet i góly. Nutno podotknout, že mnohdy i s přispěním domácích hráčů, kteří ve druhém poločase naprosto přestali hrát. Hostujícímu týmu, který v zápase využil  některé hráče A-týmu, se podařilo utkání otočit a se štěstím vyhrát. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Pohledec
Michal Laštovica: Je trestuhodné promrhat vedení 2:0. Branky jsme soupeři nabídli svojí naivní hrou. Jinak by posilněný soupeř těžko skóroval. Bohužel se body za jeden poločas nedávají. Druhý poločas byl z naší strany špatný. Jinak celkově fotbal byl na velice nízké úrovni. Rozhodně neodpovídal ani z jedné strany okresnímu přeboru. My se musíme zamyslet sami nad sebou, jestli má smysl hrát okresní přebor.

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
Pavel Menšík, trenér Nové Vsi: Jsme rádi, že jsme výsledek otočili.



Sestavy


TJ Pohledec
D. Brambora [-] - L. Pejchal [-] , O. Žák [-] , V. Šaroun [-] , J. Mikeš [-] (86. L. Novotný [-] ) - B. Puchýř [-] (61. Z. Pestr [-] ) , A. Jinek [-] , P. Bukáček [-] , M. Fajmon [-] (79. P. Kadlec [-] ) - D. Bártek [-] , M. Dostál [-] (67. M. Pestr [-] )

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
T. Čížek [-] - D. Nejedlý [-] (20. V. Bureš [-] ) , J. Krejčí [-] , M. Klement [-] , T. Novotný ml. [-] - V. Novotný [-] , P. Šandera [-] , S. Kubík [-] , J. Nečas [-] (47. J. Ondřejka [-] ) - J. Skalník [-] , L. Jůda [-] (85. M. Babjačok [-] )

Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.