Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 17:00

24.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá hrála jen první poločas, na Kdyni to stačilo


Branky


3. D. Sovka , 19. O. Suchý , 22. T. Malý , 26. P. Sláma , 34. D. Sovka - 49. T. Barhoň , 69. M. Janeček
15

Utkání dvou rozdílných poločasů bylo k vidění v Plané. V prvním domácí dominovali, Kdyni jasně přehrávali a ve 34. minutě vedli už 5:0. Po změně stran však hráči Plané značně polevili a nechali hrát Kdyni, která dvěma góly korigovala skóre na konečných 5:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Planá rozebrala svého soupeře

Do Plané přijela Kdyně, která ještě neměla zcela jistou záchranu. Naopak domácí se chtějí udržet na současném pátém místě. A za tímto cílem vykročili výborně, už po třech minutách hry je totiž poslal do vedení Dominik Sovka. Při tomto zásahu si navíc poranil koleno gólman Kaiser, jenž dochytával se sebezapřením. A i to se možná v dalším průběhu projevilo. Na další gól se čekalo do 19. minuty, kdy se prosadil kapitán Ondřej Suchý. Tím zajájil střelecký koncert svého týmu během něhož se prosadili Tadeáš Malý, Patrik Sláma a Dominik Sovka, jenž ve 34. minutě zvyšoval svým druhým zásahem v utkání na 5:0. V té chvíli byli hosté zralí na ručník.

Domácí výrazně polevili, Kdyně korigovala

O přestávce dostali hráči Kdyně v kabině zřejmě pořádnou sodu, protože do druhé půle nastoupilo na trávník úplně jiné mužstvo. Snaha o korekci přinesla první ovoce už ve 49. minutě, kdy se prosadil dorostenec Tomáš Barhoň, který přišel na trávník až na druhý poločas. Domácí naopak značně polevili a nemohli se dostat zpět do tempa. Tlak Kdyně pak ještě zužitkoval v 69. minutě zásahem na 5:2 Milan Janeček. Další gól už ve zbytku utkání nepadl, za což mohli být rádi především hráči Plané. Ti totiž za pětačtyřicet minut vůbec neohrozili bránu soupeře. V prvním dějství to přitom vypadalo, že by mohli zaútočit na podobný výsledek, kterým před dvěma týdny smetli poslední Horšovský Týn, ten deklasovali výsledkem 9:1.



Ohlasy k zápasu


FK Planá
Petr Slivoně (trenér): Navštívil nás další mančaft, který bojoval o záchranu. Do zápasu jsme vstoupili dobře. První poločas patřil nám, byli jsme aktivní. Dávali jsme si balón a vycházelo nám, na co jsme sáhli. Za poločas jsme dali pět gólů a mohli jich přidat i daleko víc. Prvních pětatřicet minut se zdálo, že to skončí ještě daleko vyšším výsledkem. Vypadalo to, že bychom mohli nastřílet třeba dvacet gólů. Do druhé půle jsme nastoupili s tím, že si zahrajeme fotbal, s tím, že soupeř by už neměl o nic hrát. Že dáme ještě dva góly a dohrajeme to v klidu. To se samozřejmě, jak už to tak bývá, nestalo. Soupeř po pár minutách snížil na 5:1 a potom pokračoval v tlaku. My vůbec nevěděli, co hrát. Po celý druhý poločas se nám nedařilo dostat do systému hry a ani jsme nevystřelili na bránu. Neříkám, že jsme se báli o výsledek, to ne, ale kdyby přijel fotbalovější soupeř, tak jsme asi problémy měli. Bohužel jsme tam nemohli poslat ani čerstvé síly ze střídačky. Máme úzký kádr a na lavičce byl jen jeden z internacionálů z béčka Roman Havlíček, který se na hřiště i dostal, ale to je málo. Byli by tam potřeba ještě tak další dva kluci, aby se to oživilo a dali jsme se nějak dohromady. Nakonec 5:2, body dobrý. Držíme pořád páté místo, což je náš cíl a za výkon v první půli musím kluky pochválit. Ve druhé to naopak byla hrozná mizérie, tam jsme nastoupili jako mistři světa s přesvědčením, že už se nemůže nic stát.




Sestavy


FK Planá
R. Švarcbek [-] - T. Malý [-] , J. Veselý [-] , L. Kopáček [-] , P. Sláma [-] , P. Brožíček [-] , R. Miklas [-] , D. Sovka [-] , D. Sovka [-] , J. Kopča [-] , O. Suchý [-]

SK Kdyně 1920
T. Kaiser [-] - M. Džugan [-] , J. Šup [-] (46. T. Barhoň [-] ) , V. Černý [-] (80. V. Trumpeš [-] ) , Z. Kováč [-] (80. J. Šup [-] ) , J. Šmejkal [-] , D. Hula [-] , M. Janeček [-] , K. Šmejkal [-] , L. Výškrabka [-] , K. Forst [-]

ŽK: 50. D. Sovka , 51. D. Sovka , 52. O. Suchý - 29. K. Šmejkal , 78. Z. Kováč , 80. V. Černý , 87. M. Janeček .
Hráči zápasu: T. Malý , D. Sovka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Petržilka Jiří - FANFULE Ladislav, HANZLÍKOVÁ Aneta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů