3:2p.
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2018 15:00

19.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klenčí udolalo na penalty Planou


Branky


4. J. Houdek , 43. V. Čech - 25. T. Malý , 40. P. Sláma
17

Fotbalisté Plané nezvládli podruhé v řadě penaltový rozstřel, v němž je tentokrát předčili hráči Klenčí. Po řádné hrací době skončil zápas nerozhodně 2:2, když všechny góly padly už v úvodním dějství. Penaltový rozstřel pak skončil výsledkem 4:2 pro domácí První chodskou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zareagovali na obrat Plané rychlým vyrovnáním

Klenčí patří k týmům z vyrovnané dolní poloviny tabulky, které tvrdě bojují o každý bod. To Planá může být na pátém místě v relativním klidu. Zápas začal pro domácí skvěle. Už ve 4. minutě rozehrávali standardku po faulu soupeře na polovině hřiště. Míč přilétl do pokutového území, kde dostal spoustu prostoru Jiří Houdek a ten chybu planenské obrany ztrestal. Hosté se dostávali do hry pomalu, ale ve 25. minutě dokázali srovnat. Tadeáš Malý poslal z přímého kopu míč do sítě. Rozhodčí sice tento gól neuznal a nechal situaci opakovat, ovšem záložník Plané se následně nemýlil ani na druhý pokus. Hosté pak dokonce otočili skóre, když průnik Patrika Slámy po levé straně skončil gólovou střelou – 1:2. První chodská však srovnala ještě do přestávky. V pokutovém území se dostal k míči Vladimír Čech a svou příležitost proměnil.

Na remíze už nic nezměnila ani přesilovka Klenčí

Po změně stran se hrál spíše bojovný fotbal. Domácí se snažili strhnout vítězství na svou stranu a vytvořili si několik šancí. V té největší překopl zakončující hráč zblízka prázdnou bránu. Na druhé straně měl dobrou příležitost Patrik Sláma, ale ani on gól nedal. Na stavu 2:2 pak nic nezměnila ani čtvrthodinová přesilovka domácích po vyloučení Davida Sovky a duel tak dospěl až do penaltového rozuzlení.

Druhý bod brali domácí

V rozstřelu už byli úspěšnější fotbalisté Klenčí. Ti proměnili čtyři penalty, zatímco hráči Plané se prosadili jen dvakrát.



Ohlasy k zápasu



FK Planá
Petr Slivoně (trenér): Klenčí se zachraňuje jako my. Udělali jsme tam bod a já jsem za něj rád. Každý bod z venku je důležitý a počítá se. Nezačali jsme vůbec dobře. Řekli jsme si, že chceme hrát po zemi v pohybu a dávat si míč tak, abychom ho soupeři nepůjčili. To jsme ale vůbec neplnili. Možná i proto, že bylo velké horko, ale pro všechny to bylo stejné. Od obranné řady až po útok jsme měli hráče daleko od sebe. Oba góly jsme dostali jako přes kopírák po našich chybách. Hráči daleko od sebe, nikdo neměl nic obsazeného. Ve druhém poločase měl soupeř nějaké šance, dokonce překopli prázdnou bránu. My také mohli zápas Patrikem Slámou zlomit na naší stranu. Bod je vzhledem k hernímu projevu obou týmů asi spravedlivý. Penalty nám už podruhé v řadě nevyšly, to se nedá nic dělat. Už před týdnem s Meclovem to bylo spíše ubojované a teď zase. Když jsem se po utkání díval na soupeře, tak nebyli vůbec unavení. To někteří naši hráči ke konci tahali nohy.



Sestavy


Spartak – První chodská Klenčí
D. Paidar [-] - J. Kmetík [-] (71. F. Smazal [-] ) , M. Čipera [-] , V. Čech [-] , J. Houdek [-] , T. Hromník [-] , J. Franek [-] , T. Čipera [-] , J. Čech [-] , M. Psutka [-] , P. Osvald [-]

FK Planá
R. Švarcbek [-] - T. Malý [-] , D. Sovka [-] , T. Mikač [-] (87. P. Hlinčík [-] ) , P. Sláma [-] , M. Danko [-] , P. Brožíček [-] , R. Miklas [-] (46. L. Kopáček [-] ) , J. Kopča [-] , D. Sovka [-] , O. Suchý [-] (35. A. Alexa [-] )

ŽK: 13. D. Paidar , 25. P. Osvald , 70. J. Čech - 20. R. Miklas , 50. J. Kopča , 70. M. Danko . ČK: 75. D. Sovka .
Hráči zápasu: J. Houdek - P. Sláma .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: NESVADBA Karel - BURDA Václav, HAMOUZ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Fotograf - TJ Sokol Kozolupy | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích