5:3
(3:1)
11. J. Čižikov
68. P. Deďo
81. M. Bořil (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2018 10:15

19.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Třetí Bělá nasázela búra druhému Meclovu!


Branky


14. P. Jarina , 34. P. Jarina , 45. J. Malý , 46. J. Černý , 62. J. Malý - 11. J. Čižikov , 68. P. Deďo , 81. M. Bořil (vl.)
17

Fotbalisté Bělé před týdnem překvapivě podlehli Kdyni, ale proti druhému Meclovu na vlastním hřišti nezaváhali. Hosté sice skórovali jako první, ale v dalším průběhu zápasu tahali za kratší konec provazu a Bělá postupně navýšila skóre až na 5:1. Meclov už stačil jen korigovat na rozdíl dvou zásahů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K obratu zavelel Jarina

Jedním z taháků 19. kola byl souboj třetí Bělé s druhým Meclovem. Domácí před týdnem překvapivě padli 0:2 s Kdyní a tak se chtěli fanouškům, kteří dorazili v hojném počtu, revanšovat. A na tom pracovali hned od začátku zápasu. Už v úvodních minutách tak po rohu jen těsně minul bránu Jarina. V 11. minutě však chyboval Hošek, který míč namazal Jevgenijovi Čižikovovi. Ten si vyměnil balón se Strouhalem a střelou na zadní tyč otevřel skóre. K obratu však zavelel Pavel Jarina. Tomu nejprve ve 14. minutě z pravé strany naservíroval míč Bořil a domácí záložník poslal míč pod padajícím Regendou do sítě. Ve 34. minutě se stejný hráč položil na přední tyči do rohového kopu Jakuba Černého a přesnou hlavičkou otočil skóre. V té chvíli už měla Bělá více ze hry a do poločasu se žlutočerní prosadili ještě jednou. Krátce před přestávkou doputoval míč od Franka a Jariny až k Vojtěchovi Hoškovi, který z první odcentroval do šestnáctky, kde si balón zpracoval Jaroslav Malý a z první prostřelil vše, co mu stálo v cestě – 3:1

Probuzení Meclova přišlo pozdě

Hned po změně stran pak přišel další klíčový moment duelu. Po nedorozumění hostujícího obránce s brankářem Regendou se dostal k míči Jakub Černý, jenž obešel gólmana a do prázdné brány zvýšil na 4:1. Start hrál v pohodě a přehrával svého soupeře. Hattrick mohl dovršit Jarina, jenž se snažil přehodit brankáře Regendu, ale ten byl úspěšnější. Po hodině hry se však prosadil Jaroslav Malý, který vyhrál na hranici šestnáctky souboj se stoperem a na rozdíl od svého spoluhráče o pár minut dříve dokázal vybíhajícího Regendu i přelobovat. Za stavu 5:1 se zdálo, že je hotovo a 30 minut před koncem je otázkou, kolik gólů si nakonec hosté odvezou. Meclovští se ovšem nevzdali a možná využili i již slabší koncentrace soupeře. V 68. minutě tak obránce Bělé ve vlastní šestnáctce nechtěně připravil míč pro Petera Deďa a ten se nemýlil. Devět minut před koncem se pak gólman Jarina po dlouhém nákopu soupeře nedohodl se stopery a balón uklidil za jeho záda spoluhráč Hošek - 5:3. Na další zdramatizování zápasu už ale celek Meclova přeci jen neměl čas.

 

Meclov po této porážce ztrácí na vedoucí Staňkov už čtyři body. Naopak Bělá se k Meclovským dotáhla na rozdíl jediného bodu.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil (trenér): První gól jsme soupeři nabídli sami, když náš hráč vybídl špatnou rozehrávkou Čižikova. Na lavičce jsme si říkali, že teď se ukáže síla mužstva. Zda jsme opravdu tak silní, že můžeme hrát na špici, nebo je současné umístění spíše jen náhoda. Naštěstí pak Pavel Jarina dvěma góly otočil skóre a poté jsme už začali přebírat otěže zápasu. Oni hrozili téměř jen přes Čižikova a standartami na stopera Vogeltanze. O tom jsme ale věděli a pohlídali si to. Asi rozhodujícími momenty zápasu pak byly góly na konci prvního a na začátku druhého poločasu. Poté jsme ještě zvýšili na 5:1 a mysleli jsme si, že je rozhodnuto. Do konce zápasu však ještě scházelo hodně času. Soupeř už jen nakopával dlouhé balóny do vápna a po našich chybách snížil až na 5:3. Pramenilo to zřejmě z nekoncentrovanosti.




Sestavy


TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - J. Bočan [-] , V. Hošek [-] , P. Jarina [-] , D. Häusler [-] , J. Malý [-] , J. Černý [-] , D. Frank [-] , J. Černý [-] (76. P. Cingroš [-] ) , L. Černý [-] , M. Bořil [-] (84. M. Černý [-] )

TJ ZD Meclov
M. Regenda [-] - P. Deďo [-] , Z. Strouhal [-] (52. J. Suchý [-] ) , M. Kubica [-] , J. Klíma [-] , J. Čižikov [-] , M. Obdržálek [-] , M. Nidl [-] , V. Kafka [-] , P. Vogeltanz [-] , R. Kopperberg [-]

ŽK: 67. J. Černý , 86. P. Jarina , 87. P. Cingroš .
Hráči zápasu: D. Frank , P. Jarina - J. Čižikov .
Počet diváků: 155. Rozhodčí: Hamouz Jakub - BURDA Václav, NESVADBA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Fotograf - TJ Sokol Kozolupy | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů