J. Beran 67.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2018 13:00

14.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meclov udolal Chodovou Planou a posunul se do čela tabulky!


Branky


67. J. Beran
0

Fotbalisté Meclova vstoupili do fotbalového jara nejtěsnějším vítězstvím nad Chodovou Planou a na úkor Staňkova se posunuli do čela tabulky 1.B třídy sk. A. Naopak Chodová Planá, byť proti silnému soupeři neodehrála špatný zápas, pokračuje v sérii špatných výsledků a v tuto chvíli už bojuje o udržení v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do šaten se šlo za bezgólového stavu

Meclov vstupoval do utkání jako druhý tým tabulky. To Chodová Planá za sebou měla nepovedený závěr podzimu, který ji přiblížil sestupovým starostem. Zápas hraný na umělé trávě v Horšovském Týnu měl od začátku všechny příznaky prvního utkání jarní části. Hrál se bojovný fotbal se spoustou nepřesností v kombinaci. Přesto se oba celky dostávaly do šancí. Meclovští se snažili více kombinovat a hosté zase spoléhali na dlouhé pasy za obranu, které hledaly především kanonýra Pavla Chvala. V úvodním dějství se ale žádná příležitost ani na jedné straně neujala.

Do černého se trefil jen domácí Beran

Podobný obraz hry byl k vidění i po změně stran. Hosté s favorizovaným soupeřem drželi krok a Meclov musel několikrát podržet brankář Regenda. Dobré příležitosti si nadále vytvářeli i domácí a tak bylo otázkou času, kdy se na jedné straně skóre změní. A to se přesně stalo v 67. minutě, kdy se prosadil Jiří Beran, jenž poslal Meclov do vedení. Nejtěsnější náskok pak domácí, i přes snahu Chodové Plané, udrželi až do závěrečného hvizdu sudího Kořana.

Meclov díky výhře vede tabulku před Staňkovem, který vysoko prohrál v Bělé. To Chodová Planá je po další prohře třetí od konce a na předposlední Kdyni má k dobru jediný bod.



Ohlasy k zápasu


TJ ZD Meclov
Jiří Vogeltanz (trenér): Fotbal to byl vcelku vyrovnaný s nepřesnostmi na obou stranách. Bylo vidět, že je to pro oba týmy první zápas po delší přestávce. Šance byly na obou stranách a bylo otázkou, kdo dá první gól. Naštěstí jsme ho dali my. Nás podržel brankář Regenda, který pochytal asi tři vyložené příležitosti soupeře. Oni hráli jednoduchý fotbal. Hodně to nakopávali na Pavla Chvala a několikrát se tak do šance dostali.




Sestavy


TJ ZD Meclov
M. Regenda [-] - M. Kubica [-] (86. A. Stodola [-] ) , P. Deďo [-] , M. Nidl [-] (63. J. Suchý [-] ) , M. Obdržálek [-] , J. Čižikov [-] , J. Beran [-] , V. Kafka [-] , J. Malík [-] , J. Kozák [-] , R. Kopperberg [-]

TJ Slavoj Chodová Planá
K. Petrželka [-] - V. Růžička [-] , J. Melichar [-] , R. Ovčačík [-] , J. Plecitý [-] , Z. Kutička [-] , P. Chval [-] , D. Hanko [-] , J. Abramčuk [-] , V. Benedikt [-] (55. M. Mikulík [-] ) , B. Soukup [-]

ŽK: 78. M. Kubica - 58. D. Hanko .
Hráči zápasu: M. Regenda .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KOŘAN Josef - KRAUZ Jan, HÁLEK Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.