2:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.06.2015 16:30

14.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov jen remizoval s Novou Vsí B a nakonec skončil čtvrtý


Branky


60. M. Petr , 74. J. Kubiš - 25. J. Starý , 54. L. Jůda
0

Vítězství Křižanova by znamenalo třetí místo v konečné tabulce Okresního přeboru. Domácí, ale jen remizovali, což v konečném účtování znamená konečnou čtvrtou příčku v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácímu Křižanovu šlo v utkání ještě o uhájení třetí pozice. K tomu potřebovali však porazit soupeře, který se pohyboval ve spodních patrech tabulky.  Hosté však nepřijeli jen bránit, ale jejich aktivita se projevovala již od samotného začátku. Hráči Nové Vsi dobře kombinovali a všude byli o krok dříve než domácí tým. Křižanov svoji pasivní hrou umožnil soupeři, aby si vytvořil převahu a byl stále na balónu. K první gólové situaci se po ztrátě Křižanova na útočné polovině dostal hostující Starý. V souboji s posledním obráncem si prostrčil míč mezi jeho nohama a obstřelením gólmana Bajera otevřel skóre utkání. K ojedinělé šanci domácích se dostal Kaštan, ale ve slibné pozici netrefil míč mezi tři tyče. Ani poločasová pauza domácím nepřinesla oživení a soupeř dále trestal. Na 2:0 zvýšil Jůda, jenž se nejlépe zorientoval v malém vápně. Až po tomto gólu se probrali domácí a začali být více důrazní a aktivnější. Zanedlouho mohl snížit skóre po rohovém kopu Kaštan, ale ke smůle domácích trefil na brankové čáře jen svého spoluhráče M.Petra. Ten se týmu omluvil ihned v další útočné akci tím, že po přistrčení od svých spoluhráčů propálil gólmana z pozice penalty směrem k zadní tyči. To dodalo domácím další impulz a tlačili se stále více do zakončení. Čtvrt hodinky před koncem se za obranu po přihrávce Nobichta dostal Kubiš a zkušeně poklidl míč okolo vyběhnuvšího gólmana. Křižanovu tak zbývalo ještě relativně dost času na otočení výsledku. Po standartních situacích se k zakončení dvakrát dostal domácí stoper Novotný, ale jak hlavou tak ani nohou nedokázal usměrnit míč za Čížkova záda. Jeho pokusy míjely vždy těsně tyč. Rozhodnutí měl v samotném závěru důrazný Kubiš, ale jeho obstřelení se za pomocí gólmana otřelo jen o břevno. Domácí tak sice udrželi jarní neporazitelnost na svém hřišti, ale ani tato bilance jim nepomohla k získání pomyslné bedny. Tu přepustili na jaře dobře hrajícímu týmu z Rozsoch.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov
Josef Milota, trenér Křižanova: Houževnatý soupeř nás svojí hrou v prvním poločase dost zaskočil. Pravdou je, že jsme mu to dovolili svoji pasivní hrou sami. Jsem rád, že kluci dokázali ještě v utkání zabrat a pokusili se zvrátit výsledek. Remíza je spravedlivá, i když jsme chtěli v dnešním utkání bodovat naplno.




Sestavy


SK FC Křižanov
P. Bajer [-] - J. Milota [-] , T. Horníček [-] (46. P. Štěpánek [-] ) , T. Novotný [-] , D. Invald [-] - F. Lukášek [-] , M. Petr [-] , A. Burian [-] (34. J. Kubiš [-] ) , J. Mužátko [-] (66. M. Sedláček [-] ) - D. Nobicht [-] , P. Kaštan [-]

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
T. Čížek [-] - D. Nejedlý [-] , J. Šandera [-] , F. Šandera [-] (75. M. Babjačok [-] ) , P. Šandera [-] - V. Bureš [-] (89. M. Klement [-] ) , J. Starý [-] (62. F. Nečas [-] ) , L. Jůda [-] , S. Kubík [-] (50. T. Nečas [-] ) - J. Šandera [-] , V. Novotný [-]

ŽK: 38. F. Šandera , 66. J. Šandera , 83. D. Nejedlý , 90. M. Babjačok .
Hráči zápasu: J. Kubiš - J. Starý .
Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.