Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2018 15:00

21.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrášťany přijely do Čisté v deseti lidech a odjížděly s prázdnou


Branky


16

Čistá - Předposlední tým mohl udělat důležitý krok k záchraně, ale proti stály Chrášťany. Ty přijely do Čisté v deseti, a tak je zde čekal těžký zápas. To se také potvrdilo, domácí na soupeře vlétli a radovali se z výhry. O to více je mohla těšit, neboť Šanov nebodoval v Pustovětech a Čistá má tak náskok pěti bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z mnoha šancí jen jeden gól

Domácí byli aktivnějším týmem od samého úvodu, čemuž přidalo i to, že hosté přijeli pouze v deseti lidech. Šance si Čistá vytvářela, ale neproměňovala. První branka padla ve 23. min. po střele ze střední vzdálenosti, kterou usměrnil do branky R. Votroubek - 1:0. Chrášťany si žádnou gólovou šanci nevytvořily a jelikož ani Čistá nevyužila své příležitosti, šlo se do kabin za toho nejtěsnějšího vedení domácích.

 

Uklidňující gól až v závěru

Uběhly čtyři minuty druhého dějství a Čistá navýšila vedení, když hostující defenziva neuhlídala Havlíčka, který se prosadil z rohu malého vápna - 2:0. Chrášťany ale přispěchaly s kontaktní brankou, kterou zaznamenal po skrumáži ze standartní situace Rédl - 2:1. Čas plynul a v 68. min. uviděl druhou žlutou Havlíček, a tak byl stav na hřišti vyrovnaný. Do poslední minuty bylo oč hrát, ale nakonec se podařilo domácím vstřelit uklidňující gól. Běžela 89. min. a přečíslení dva na jednoho zakončil A. Votroubek - 3:1.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Čistá
Luboš Havlíček, záložník: "Do začátku zápasu jsme vstoupili tak, jak jsme chtěli, vytvářeli jsme si jednu šanci za druhou a jediné co tomu chybělo byl gól, který jsme naštěstí přidali v polovině prvního poločasu. Celý první poločas jsme Chrášťany nepustili téměř k ničemu, čemuž pomohlo taky to, že hosté přijeli pouze v deseti lidech. Po poločase jsme přidali další branku, ale vzápětí Chrášťany snížily na 2:1. V samotném závěru jsme ještě přidali třetí branku a pojistili si tak výhru. Chtěl bych vyzdvihnout výkon rozhodčího, který byl více než podprůměrný a po několika nesmyslných rozhodnutích přidal na vyhrocenosti zápasu."




Sestavy


TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - L. Havlíček [-] , M. Koloc [-] , M. Jopa [-] (82. K. Pešek [-] ) , R. Votroubek [-] , M. Fidler [-] , J. Votroubek [-] , S. Tesař [-] , P. Souček [-] (62. A. Votroubek [-] ) , J. Votroubek [-] , M. Pešek [-] (86. P. Ouřada [-] )

Slavoj Chrášťany
J. Šutera [-] - Z. Polívka [-] , F. Lauber [-] , L. Hanzl [-] , L. Rédl [-] , A. Herrmann [-] , P. Králička [-] , F. Sladkovský [-] , Z. Hubáček [-] , V. Erben [-] , D. Dvořák [-]

ŽK: 33. L. Havlíček - 67. A. Herrmann . ČK: 68. L. Havlíček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠVÁCHA Josef - POLÍVKA Zdeněk, TÝČE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Oba týmy jsou oslabené o hráče, v tomhle zapase tipuji remízu a výhru hostů na penalty.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů