4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 17:00

26.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mise záchrana? V Klobukách splněno!


Branky


26. M. Suk , 54. T. Pinc , 80. M. Svoboda , 90. D. Havlovec - 51. M. Fojtík
6

Klobuky - Do posledního kola živil domácí celek naděje na záchranu. Minulé kolo zajížděl do Lužné, kde jeden z kroků k udržení se v soutěži zvládl. Nyní ale přicestovala rezerva rakovnického SK, která byla těžkým soupeřem, i když přijela jen v potřebných jedenácti lidech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První krok k záchraně

Klobuky měly lepší vstup do utkání, ale žádnou ze svých šancí nedokázaly využít. Dokonce ani pokutový kop! Ve svém útočném snažení pokračovaly, dvěma zákroky byl nadále proti Kudrna. I divizní rezerva se dostávala do šancí, ale Nováček nadvakrát Maura nepřekonal. Nepsané pravidlo nedáš - dostaneš se potvrdilo i po Marešově nevyužité šanci. Suk postupoval na Kudrnu a zkušeně jej překonal - 1:0.

Klobuky si vzaly zpět vedení

Rakovnická rezerva dokázala vyrovnat, to když se pěknou střelou ze střední vzdálenosti prezentoval Fojtík. Jeho projektil skončil o břevno v síti - 1:1. Vyrovnání bylo ale vším, co hosté dokázali. V 54. min. to byli domácí, kdo se prosadil. U míče byl Pinc a střelou na zadní tyč živil dále záchranářské naděje - 2:1. Čas plynul a domácím chyběla uklidňující branka, která přišla na začátku poslední desetiminutovky. Přesnou střelou se blýskl Svoboda - 3:1. Už to vypadalo, že tímto stavem i zápas skončí. Poslední minuta ale nabídla ještě jednu branku, kterou po skrumáži trefil Havlovec - 4:1. Klobuky tak po zápase mohly slavit záchranu soutěže.



Ohlasy k zápasu



SK Rakovník B
Petr Kýzl, hrající trenér: "Doplatili jsme na neproměněné šance. Na „palouku“ se nám těžce kombinovalo, i přesto jsme si vytvořili několik pohledných akcí. Bohužel, výsledek mluví za vše."



Sestavy


TJ Sokol Klobuky
J. Maur [-] - A. Dragoun [-] , M. Suk [-] , T. Pinc [-] , M. Douša [-] (50. T. Danda [-] ) , O. Vébr [-] , J. Vébr [-] (78. J. Čížek [-] ) , A. Pinc [-] (55. J. Říčka [-] ) , M. Svoboda [-] , D. Havlovec [-] , M. Kalík [-]

SK Rakovník B
M. Kudrna [-] - J. Plaček [-] , P. Kýzl [-] , J. Gregor [-] , L. Krupička [-] , T. Mates [-] , P. Nováček [-] , M. Beneš [-] , J. Mareš [-] , D. Titlbach [-] , M. Fojtík [-]

Počet diváků: 86. Rozhodčí: Šesták Vojtěch - PAUKNER Karel, GLOGAR Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů