Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 14:00

24.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Klobuky schytaly v Rakovníku těžký debakl


Branky


24. J. Douša , 34. M. Hájek , 44. M. Kučera , 69. J. Douša , 73. Z. Weis , 80. D. Dolák , 89. L. Skoupý - 70. M. Suk
5

Rakovník - Na hřiště Tatranu Rakovník zavítaly Klobuky hrající o záchranu v soutěži. Domácí si vytvořili slušný náskok, na který hosté nedokázali odpovědět a odjížděli s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle patřila domácím

Od samého začátku to byli domácí, kteří byli lepším týmem na hřišti. Zaslouženě šli také do vedení, když ve 24. min. obdržel F. Skoupý míč od Čermáka do vápna, udělal kličku brankáři a ke skórování vybídl Doušu, který neměl problém uklidit do prátdné - 1:0. Douša byl i u druhé branky. Hájek vyvezl míč, narazil si s autorem první branky a přízemní střelou poslal divizní rezervu do dvougólového vedení - 2:0.

 

I Klobuky se dostaly ke dvou zajímavým střelám, ty ale prostor branky nenašly. Těsně před odchodem do kabin Šika vysunul M. Kučeru, který samostatný nájezd na gólmana zkušeně zakončil a stanovil tak konečné skóre prvního dějství - 3:0.

Krásné góly na obou stranách

Do druhé půle stejně jako do první vstoupil lépe Tatran, který přidal další zásah. Čermák vysunul Doušu a ten s přehledem poslal míč kolem hostujícího brankáře - 4:0. Minutu poté přišla krásná branka z kopačky Suka, který napřáhl za vápnem a míč skončil přesně ve vzdálenější šibenici - 4:1.

 

S dalším povedeným zásahem přišel na druhé straně Weis, když si před vápnem posunul míč, opřel se do něj a jeho pumelici do středu branky pod břevno brankář nezastavil - 5:1. V 80. min. utekl Tauš, přihrávkou pod sebe našel Doláka a ten placírkou uklidil - 6:1. Těsně před koncem přišla ještě sedmá branka. Dolák se protáhl do vápna, centrem našel L. Skoupého, který rybičkou stanovil konečné skóre - 7:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník B
Zdeněk Weis, trenér: "Po celý zápas jsme byli lepším týmem. Byť přišla chvilková hluchá místa, tak jsme odehráli zápas, který se musel líbit. Góly padly po krásných akcích nebo střelách a to jsme ještě řadu šancí neproměnili. Líbil se mi výkon mladíků z dorostu, kteří zahráli velice dobře."




Sestavy


TJ Tatran Rakovník B
P. Kabele [-] - F. Skoupý [-] (78. D. Dolák [-] ) , A. Mašek [-] (58. L. Skoupý [-] ) , L. Šika [-] , Z. Weis [-] , M. Čermák [-] , M. Hájek [-] (76. L. Černý [-] ) , M. Kučera [-] , J. Konopásek [-] (46. F. Vojtek [-] ) , A. Zaspal [-] (76. M. Tauš [-] ) , J. Douša [-]

TJ Sokol Klobuky
J. Maur [-] - T. Danda [-] , M. Suk [-] , T. Pinc [-] , M. Douša [-] , O. Vébr [-] , J. Vébr [-] , A. Pinc [-] (54. J. Macák [-] ) , D. Hřib [-] , D. Havlovec [-] , A. Dragoun [-]

ŽK: 66. D. Hřib .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: PALEK Michal - DIVILEK Peter, DUCKÝ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích