0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 10:15

22.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Semice si odvezly všechny body z Klíčan


Branky


12

Klíčany - Nevěší hlavu a stále bojují. A vyplácí se. Fotbalisté Semic vydolovali hodně cenné tři body v dalším kole krajského přeboru na půdě Klíčan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváky fotbal nudil

První poločas nenabídl divákům moc fotbalovosti, navíc jen opravdu malé minimum šancí. Domácí se nedostali do jednoho ohrožení branky, kterou hájil Štrupl. Semičtí zkusili zahrozit ze vzduchu po rohovém kopu, avšak přetažený míč nedokázali dva hráči hostí ani zakončit.

Hobík rozhodl o výhře Semic

Ve druhém dějství měli domácí tři obrovské gólové šance. Do odkryté brány střílel Hájek, ale brankář hostí stačil ještě zareagovat a míč se odrazil k Jalaghoniovi, který ale odražený míč netrefil. Pak měl vyrovnání na kopačkách Musil, ale jeho pokus do prázdé branky vykopával jeden z obránců. Klíčanům to nevyšlo ani do třetice. Sám na brankáře šel ze strany Malík, ale Štrupla nepřekonal. Po neproměněných brankových příležitostech domácích udeřilo v 83. min. na druhé straně a Hobík rozhodl o výhře Semic - 0:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Klíčany
Tomáš Jurčík: "Těžko se dostává z herní krize. Hra byla lepší než minulé zápasy a šance na výhru byly. Po změně stran jsme po deseti minutách měli tři vyložené šance, ze kterých měly být góly. Bohužel jsme góly nedali a pak z naší chyby dostali hloupý gól. Vyhrál horší soupeř."

AFK Sokol Semice
Miroslav Čepelka, vedoucí mužstva: "Bylo to hodně těžké utkání. A musím říct, že jsme měli v průběhu střetnutí velké štěstí. Jednou při nás stáli všichni svatí. Opět nám nevyšel start do druhé půle, kdy jsme míč dvakrát za sebou vykopli z brankové čáry. Jinak hrály oba celky hodně zezadu a šancí bylo na obou stranách minimálně. V závěru udělali domácí chybu a tu potrestal Hobík".



Sestavy


TJ Klíčany
J. Zamazal [-] - T. Jurčík [-] , J. Musil [-] (85. T. Krimlák [-] ) , M. Krimlák [-] , J. Horák [-] (59. Š. Vošta [-] ) - Z. Malík [-] (77. V. Bellada [-] ) , T. Petříček [-] , T. Buldra [-] , P. Hájek [-] - J. Předota [-] - V. Jalaghonia [-] (81. M. Socha [-] )

AFK Sokol Semice
L. Štrupl [-] - J. Kamlach [-] , P. Hobík [-] (89. V. Kavka [-] ) , D. Šimek [-] (65. Š. Jareš [-] ) , Š. Bříza [-] , P. Rychtařík [-] , T. Hromadník [-] , J. Novotný [-] , J. Cáska [-] , T. Dudla [-] , J. Vavřík [-]

ŽK: 1. T. Buldra , 7. Z. Malík , 57. P. Hájek , 83. J. Zamazal - 80. Š. Jareš . ČK: 58. P. Hájek .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Čermoch Jakub - BARTŮŠEK Zdeněk, VELEBIL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Štěpán Jareš
Tip experta: výhra hostů

Nemůžu jinak, než dát naší výhru, v posledních zápasech předvádíme dobré výkony. V Klíčanech to bude vyrovnané utkání, které o gól vyhrajeme.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích