1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 16:30

20.kolo, Divize C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Karal rozhodl hned v úvodu zápasu


Branky


11

O výhře Dvora Králové rozhodla jedina branka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí udeřili hned z první vážnější akce střetnutí, když hostující hráči nedokázali zastavit už ve 4. minutě náběh a centr z levé strany, pak v pádu před brankou zasunul míč do kasy Karal – 1:0. Hráči Dvora Králové byli nadále velmi aktivní a měli i další tutovky na zvýšení náskoku. Masaříka v hostující kysni nejdříve vylekali domácí dalekonosným lobem, který vylapal a pak dobrým výběhem z  branky zneškodnil i střelu Ujce. Gólem smrděl i další domácí centr, který naštěstí na malém vápně jeden z domácích hráčů promáchnul.

Po čtvrthodině hry se hra vyrovnala a začalo hrozit i Mšeno, které se k zakončení odhodlalo po dvaceti minutách, Just ale v pádu poslal míč z hranice vápna vedle domácí šibenice. Srovnat skóre mohl před přestávkou ještě Čížek, když vystihl výkop brankáře Vaníčka, ale ani nadvakrát nedovedl dopravit balon do sítě.

 

Také po obrátce měli ke gólu blíže fotbalistéz Dvora Králové, když po rohovém kopu zakončoval akrobaticky Kruliš, ale Hušek na brankové čáře zastoupil gólmana. Jen o dvě minuty později zatřásla Vitebský břevnem mšenské branky. V 72. minutě tentýž plejer po standardní situaci hlavou těsně minul jabloneckou kasu. S gólovou hlavičkou Karala si tygřím skokem k tyči poradil skvělý Masařík. Deset minut před koncem mohli domácí definitivně pojistit své vedení, špatnou přihrávku Huška na soupeřově polovině domácí vystihli, na Masaříka pelášila hned čtveřice hráčů soupeře, jablonecký gólman ale Křížka vytlačil ze střeleckého úhlu a dobíhající Kruliš z vyložené pozice přestřelil. Domácí pak v závěru rozkouskovali hru, a takticky si došli pro tři body.



Sestavy


TJ Dvůr Králové nad Labem
J. Vaníček [-] - M. Kruliš [-] (65. J. Podolník [-] ) , J. Macháček [-] , V. Karal [-] , M. Hruška [-] , T. Picha [-] , Z. Tauchman [-] (75. D. Křížek [-] ) , P. Tomeš [-] , O. Ujec [-] (85. J. Rejl [-] ) , D. Vitebský [-] (78. O. Janouch [-] ) , O. Vaníček [-] (89. D. Knespl [-] )

Jiskra Mšeno
J. Masařík [-] - L. Hušek [-] , J. Just [-] , A. Pelta [-] , T. Čížek [-] , K. Krejčík [-] (54. M. Štemberk [-] ) , O. Rozkovec [-] , F. Koblížek [-] , M. Hrnčíř [-] , P. Mätzelt [-] (61. T. Hartman [-] ) , J. Váňa [-]

ŽK: 75. O. Rozkovec .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Raplík Lukáš - BRYCHTA Ondřej, ŠOB Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

redakce fotbalunas.cz

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů