0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2018 17:00

17.kolo, Divize C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zbuzany rozhodly čtvrthodinu před koncem


Branky


0

V utkání padla jen jedna branka a to do sítě domácí Chrastavy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři body z Chrastavy zajistila skvělá týmová práce! Ale nerodily se lehce. Odložený zápas se odehrával za slunečného počasí, ale na neskutečně hrbolatém terénu, a od toho se odvíjela i jeho úroveň. Domácí vsadili na jednoduchý fotbal, založený na dlouhých (i 40m) pasech a soubojích, a standardní situace. Měli rychlý přechod do útoku. Fotbal bolel, nebylo to moc ke koukání, ale museli jsme si to odskákat, odbojovat. Jak jsme si to dali na zem, byli jsme fotbalovější. Největší šanci prvního poločasu skvěle vychytal v 43. min. Víšek.


 Druhý poločas jsme byli více na míči, byla větší snaha vykombinovat soupeře. Rozhodnutí přišlo po dlouhém výkopu domácího brankáře, Kordiak vyhrál hlavičkový souboj, Hřebeček to vyvezl a po narážce s Říhou vystřelil, gólman míč jen vyrazil a dobíhající Laušman v 75. min. nás poslal do vedení. A  to v 81. min. mohlo být ještě lépe. Šli jsme do brejku 3 na 1, Lička to výborně vyvezl, přihrál do volného prostoru Laušmanovi, ale ten v sólu nastřelil jen gólmana. V závěru jsme zápas dohráli chytrou hrou na útočné polovině.


Dnes to bylo o odvaze podstupovat hlavičkové souboje, nezaleknout se soupeře a to jsme zvládli!

 

zdroj: http://www.fotbal-zbuzany.cz



Sestavy


TJ Spartak Chrastava
M. Zoul [-] - J. Kouba [-] (85. L. Čurgali [-] ) , T. Radzinevičius [-] , M. Čuřík [-] , J. Štajner [-] , L. Uzel [-] , F. Henzl [-] , M. Řezka [-] (85. P. Rozmajzl [-] ) , M. Rozmajzl [-] , J. Beneš [-] , M. Kopecký [-]

FK Zbuzany 1953
P. Víšek [-] - O. Ksandr [-] , R. Dosoudil [-] , J. Kordiák [-] , M. Maleček [-] - S. Hřebeček [-] , M. Lička [-] , J. Huňáček [-] (46. V. Laušman [-] ) - M. Kincl [-] , M. Klesa [-] , M. Říha [-]

ŽK: 59. J. Kouba , 86. M. Čuřík - 18. P. Víšek , 31. J. Huňáček .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Raplík Lukáš - JANSA Adam, ČECHLOVSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.