1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2018 17:00

34.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vyšehradští fotbalisté upadli do výsledkové krize, na domácí půdě přenechali tři body i Brozanům


Branky


16

Vyšehradu se v posledních kolech přestalo dařit. V předehrávaném zápase měli v plánu napravit selhání s Benešovem, ale nakonec zápas skončil stejným výsledkem. Na trefu Čtvrtníčka odpověděl ještě v prvním poločase Benda, v tom druhém pak Veselý přidal vítěznou trefu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na gól Čtvrtníčka odpověděl Benda

Domácí tým začal aktivně: po pěti minutách hry a centru od Doležala kapitán Matějka zblízka přestřelil. O chvíli později to zkusil Matějka ze střední vzdálenosti, jeho ostrá rána ale znovu minula bránu. Na druhé straně v 11. min. Benda (nastoupil na hrotu brozanského útoku namísto zraněného nigerijského kanonýra Chukwumy) křížnou střelou z vápna napálil břevno Procházkovy brány. Ve 14. min. Doležal přihrávkou nastartoval Černého, jeho střelu však stihl Mešič zblokovat na roh. Ten rozehrál z pravé strany (u vstupu do areálu) Madej a z jeho centru na zadní tyč hlavičkoval míč do ohně před bránu Máče.

 

Dostal se k němu Černý, trefil jednoho z protihráčů. Balon se ale ještě odrazil ke Čtvrtníčkovi a ten ho poslal hlavou do sítě: 1:0! Ve 33. min. se dostali k zakončení Doležal a po něm Drobílek, ale bez efektivního vyústění. Tři minuty nato přišla laciná ztráta míče ve středu hřiště, vzápětí sudí odpískal nedovolený zákrok a Benda střelou zdálky z trestného kopu trefil k tyči: 1:1. Závěr první půle se odehrával v lijáku a padat začaly i kroupy. Ve 37. min. po Drobílkově trestném kopu z levé strany hlavičkoval Máče, byl však tísněn a nestihl účinně zakončit. Hosté pak ještě zahrozili v poslední minutě opět Bendou.

Veselého vítězná trefa

Čtyři minuty po změně stran pálil Černý nad, potom už se ale dostávali mnohem častěji do zakončení hosté. Šance měli Jelínek, Benda a především Slanička, který po rohu hlavičkoval nad domácí bránu. Přesně po hodině hry ale Čtvrtníček přidržel rukou pronikajícího Brazilce Matheuse a hosté měli k dispozici přímý kop. Benda z něj sice trefil jen zeď, odražený míč však poslal Šollar z levé strany hřiště do vápna na zadní tyč a Veselý ho propasíroval za Procházkova záda: 1:2.

 

V 71. min. po Drobílkově rohu hlavičkoval z malého vápna Čtvrtníček, byl však v záklonu a minul. Dvě minuty nato se dostal do šance střídající Junek, ale nedokázal razantně zakončit. Brozany měly daleko větší šance, jmenovitě Veselý, Slanička a Benda, zůstaly však neproměněny. Na druhé straně se ještě ve druhé minutě nastaveného času pokusil o vyrovnání Hašek, střelou zpoza vápna ale minul Tvrdoňovu bránu.

 

Zdroj: Denis Postler / www.slavojvysehrad.cz



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Vyšehrad
Milan Kopřiva (asistent trenéra) pro www.slavojvysehrad.cz: „Musíme se především omluvit divákům. Přišli sem, aby něco viděli, my jsme jim však nabídli jen naprostý zmar a zoufalost. Celý zápas se hrál v pěším tempu, poplatném faktu, že otázka sestupujících je vyřešena. Tomu odpovídalo i nasazení. Přesto všechno jsme byli v první půli určitě lepším týmem, po čtvrtho-dině hry se ujali vedení a hráli klidný fotbal se snahou o kombi-naci i zakončení, nebo alespoň náznaky zakončení. Pak ale přišla nesmyslná ztráta míče uprostřed hřiště, trestný kop soupeře a vy-rovnání na 1:1. Před Prochym to na mokrém terénu skočilo a spadlo do brány. Druhá půle už byla z naší strany totálně kata-strofická. Šance jsme ani neměli, až s příchodem Junyho se to alespoň trochu rozhýbalo, ale jinak velká bída. A nestalo se tak poprvé. Můžeme být jen rádi, že sezona pomalu končí, a nemá to pro nás fatální následky.“

SK Sokol Brozany
Tomáš Poštulka (asistent trenéra) pro www.slavojvysehrad.cz: „Nechci se pouštět do úvah, zda jsme vyhráli zaslouženě nebo ne, ale dali jsme prostě dva góly a domácí jen jeden. První půle, s výjimkou Bendova břevna za stavu 0:0, přitom nebyla z naší strany moc dobrá, prohrávali jsme a potom trochu se štěstím vy-rovnali. Možná nám pomohl déšť s kroupy, začali jsme víc běhat a také si vytvářet šance. Proměnili jsme jednu, bylo jich tam ale víc a mohli jsme mít dříve klid. Ale nakonec jsme to dotáhli ke čtvrté výhře venku v této sezoně, což nás samozřejmě těší. Po-mohl nám fakt, že na rozdíl od první půle jsme v té druhé doká-zali eliminovat a pokrýt útočníky Vyšehradu Čtvrtníčka s Černým a sami převzali iniciativu. Porazili jsme mužstvo, které je silné na míči a snaží se řešit vše fotbalově, s přibývajícím ča-sem se mu ale přestalo dařit a nakonec už jen nakopávalo dlouhé balony.“



Sestavy


FC Slavoj Vyšehrad
J. Procházka [-] - F. Drobílek [-] , J. Čtvrtníček [-] , V. Máče [-] , P. Šlegl [-] (82. J. Macej [-] ) , D. Černý [-] (82. T. Rossmann [-] ) , T. Madej [-] (64. T. Junek [-] ) , J. Heřman [-] , J. Doležal [-] (71. P. Vacík [-] ) , D. Matějka [-] , D. Hašek [-]

SK Sokol Brozany
M. Tvrdoň [-] - J. Franc [-] , . Freitas [-] , R. Cibulka [-] - L. Veselý [-] (90. M. Marič [-] ) , I. Šollar [-] , M. Mešič [-] , T. Jelínek [-] (82. L. Vopat [-] ) , P. Tichý [-] (89. M. Studecký [-] ) , R. Slanička [-] - J. Benda [-] -

Počet diváků: 152. Rozhodčí: Klupák Petr - VAŇKÁT Zdeněk, TEUBER Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Michal Kunc

Expert: Jakub Balšánek
Tip experta: výhra domácích

Teplé počasí a umělá tráva by měla více sedět domácímu mužstvu. Za domácí se prosadí Pepa Čtvrtníček.