Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 15:30

15.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Bobrové byly vidět brankové hody!


Branky


0

Deset branek se v zápase jen tak nevidí a v Bobrové bylo na co koukat!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bobrová nastřílela v první půli o branku více

Do Bobrové přijelo Křoví odhodlané navázat na úspěšný konec podzimu. A to se mu v úvodu zadařilo. Domácí totiž totálně prospali úvod a po dvou trefách Robina Roštinského bylo rázem 0:2. Až poté se domácí vzpamatovali a začali se dostávat do zakončení. Nejprve ve 22. snížil Petr Dvořák a po deseti minutách vyrovnal hlavou Jirka Svobvoda. Ve 40. min se potvrdilo známé nedáš-dostaneš. Domácí golman Flek vychytal nájezd hostujícího Polomce a z protiútoku poslal domácí do vedení opět Svoboda.

Křoví vyrovnalo brankové dostihy z penalty

Ve druhé půli se dlouho čekalo na gól. V této fázi domácí zahodili poměrně dost tutovek, až v 70. min se konečně trefil Michal Hájek. Chvíli poté ovšem Robin Roštinský krásnou střelou dokonal hatrick a hosté se vrátili do zápasu. Za minutu odpověděl opět Michal Hájek a domácí zřejmě propadli mylnému přesvědčení, že odpor hostů je již definitivně zlomen. Ti to ale nezabalili a po dvou lehce sporných situacích Lukáš Němec dorážkou téměř z brankové čáry a z penalty vyrovnal. No a když v samém závěru střídající Míra Mašek neuspěl v poslední domácí tutovce, musela se obě mužstva spokojit s bodem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bobrová
Miroslav Roháček: " Remíza je pro nás ztráta. I přes prospalý úvod a pět vstřelených gólů jsme měli dostatek dalších možností dotáhnout zápas do vítězného konce. "

TJ Sokol Křoví
Lukáš Midrla: Remíza je pro nás ztrátou. Brzo jsme se dostali do dvoubrankového vedení, které jsme nedokázali navýšit.Ačkoli domácí dokázali utkání otočit, měli jsme v závěru ještě nějaké šance na strhnutí výhry na naší stranu. Máme bod, který je z dnešního utkání málo.



Sestavy


TJ Sokol Bobrová
T. Flek [-] - O. Hlushchenko [-] (69. M. Mašek [-] ) , J. Svoboda [-] , P. Laštovička [-] , V. Křepela [-] , M. Hájek [-] , T. Hrbek [-] (80. R. Kratochvíl [-] ) , P. Dvořák [-] , D. Roháček [-] , L. Křepela [-] , J. Stupka [-]

TJ Sokol Křoví
Z. Sára [-] - D. Hodzic [-] , J. Chlup [-] (46. J. Pekárek [-] ) , M. Kalina [-] , O. Plechatý [-] , P. Bartošek [-] , L. Knotek [-] , M. Polonec [-] (70. M. Němec [-] ) , P. Šustr [-] , L. Němec [-] , R. Roštinský [-] (75. J. Ráboň [-] )

ŽK: 53. D. Roháček - 72. L. Němec , 81. J. Pekárek .
Hráči zápasu: J. Svoboda , M. Hájek - R. Roštinský , L. Němec .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: LANDSMAN David - DVOŘÁK Miloš, KRATOCHVÍL Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.