1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2018 16:30

14.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby v Borech skončilo nerozhodně!


Branky


11

Bory povzbuzeny výhrou z Počítek si tentokrát málem připsaly další skalp celku ze špice tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radostín vstřelil branku do šatny

Skóre v zápase otevřel v 15. minutě Vojta Chalupa, když si vyskočil na přímý kop a hlavou nasměroval míč do brány. Poté se hra odehrávala bez větších šancí až do 45. minuty, kdy se individuálně prosadil Rosťa Večeřa. Po levé straně si navedl míč a střelou z poměrně velké dálky nedal domácímu brankáři šanci.

Druhá půle branku nepřinesla

Do druhého poločasu lépe nastoupili hosté a aktivní hrou si získávali převahu. Ke změně skóre už ale nedošlo atak derby skončilo nerozhodně 1:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory
Jaroslav Kubec: cíl který jsme si stanovili 4 body z těchto dvou těžkých zápasů jsou doma a k zápasu s Radostínem, první poločas byl zcela vyrovnaný, asi nám ublížila brzo vstřelená branka a v samém závěru poločasu jsme zahrávali standardu a místo toho aby jsme navýšili skóre jsme z brejku inkasovali a šlo se do kabin. Druhá půlka to už z naší strany byla bída. Dolehl na nás těžký zápas z neděle, sice jsme 5x střídali, ale většinou šli kluci co jsou nějak pochroumaný. Jeden navíc skončil se zlomeným nosem a navíc se nám zranil i brankář. Nějak se nám to sype pod rukama.

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Jiří Pešek: V utkání s Bory jsme sice byli po většinu zápasu lepším mužstvem v držení míče,ale bohužel do vyložených šancí jsme se dostávali jenom sporadicky.



Sestavy


TJ Družstevník Bory
J. Jakubec [-] - L. Němec [-] (69. A. Novotný [-] ) , M. Zástěra [-] (46. M. Vávra [-] ) , Z. Studený [-] , J. Starý [-] , P. Beneš [-] (82. P. Prokop [-] ) , J. Netolický [-] , M. Špaček [-] , J. Dvořák [-] (67. F. Zikmund [-] ) , V. Chalupa [-] (61. J. Pol [-] ) , J. Kujal [-]

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - J. Juda [-] , S. Berka [-] , P. Dvořák [-] - D. Toman [-] , L. Dvořák [-] (77. M. Gregar [-] ) , L. Kozel [-] (61. M. Šimek [-] ) , J. Kozel [-] , D. Hrbek [-] - R. Večeřa [-] , P. Císař [-] (72. D. Krča [-] ) -

ŽK: 67. J. Juda .
Hráči zápasu: V. Chalupa - R. Večeřa .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŠOUKAL Roman - DVOŘÁK Miloš, KŘÍŽ Bedřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza