3:1
(1:0)
88. M. Rozsypal (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další výhru Fulneku načal Jurča!


Branky


18. P. Jurča , 62. P. Ďurica , 83. P. Ďurica - 88. M. Rozsypal (vl.)
8

Za krásného slunečného počasí fulnečtí v 18.kole jarní sezóny na domácím trávníku přivítali poslední celek tabulky TJ Sokol Hukvaldy.

 

Sestřih zápasu na Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=Qn_BvzBNpKU&feature=share

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poctivá obrana Hukvald dělala ze začátku Fulneku problémy

Domácí museli vinou zranění pozměnit vítěznou sestavu z minulého kola, kdy zraněného Vašinu nahradil nestárnoucí Jurča a svůj premiérový start v základní sestavě odehrál Jaromír Krása, který nahradil hrajícího trenéra Kováře.
Od začátku utkání bylo znát, že proti sobě nastoupil první a poslední celek tabulky. Hostující tým z Hukvald vsadil na poctivou obranu a trpělivě čekal na nějakou brejkovou situaci. To domácí Fulnek začal s dobýváním hostující branky ihned od první minuty.
Hodně byla vidět středová dvojice Černín s Krásou. Oba jmenovaní si připsali po jedné střele, ale ani jedna neměla gólové parametry. Následovala série rohových kopů kde za zmínku stojí jen Ďuricova hlavička, která ale mířila vedle .
První změna skóre nastala v 18.min - Murin vyzkoušel pozornost hostujícího gólmana, ten vyrazil míč pouze na nohu Pavla Jurčy, který zkušeně poslal míč k levé tyči a s její pomoci rozvlnil siť 1:0.
V dalším průběhu prvního poločasu bylo k vidění časté držení míče na kopačkách domácích, bohužel bez gólového efektu! Nutno dodat, že k tomu přispělo mužstvo Hukvald, které obětavě bránilo!

15. vítězství v řadě pro Fulnek

Druhý poločas začal stejně jako ten první. Domácí se hnali za pojišťujícím druhým gólem a hosté se soustředili na pozornou obranu s rychlými brejky.
Šanci k navýšení skóre dostal Jaromír Krása, ale jeho slabá střela skončila pouze na levé tyči hostující branky. 
Uběhlo pět minut a v hostující šestnáctce byl faulován Ondra Murín. Rozhodčí neváhal a odpískal pokutový kop. Ten si stejně jako v minulém kole postavil kapitán Honza Šesták, ale bohužel nabídnutou šanci mu hostující golman chytil.
Vše si mohl vynahradit o chvíli později  kdy si na prsa zpracoval krásný balón Radima Krásy a střihl nůžkama zády k brance. Míč směřoval do brány, ale radost mu překazil hostující brankář, který jeho pokus vytěsnil na roh!
Z následného rohu zahraným Krásou zvyšuje nekompromisně tvrdou střelou hlavou do šibenice kanonýr Ďurica 2:0, to běžela 62. minuta utkání.
Po této uklidňující brance dostali opět prostor hráči z lavičky.
V 83.min si míč na levé straně zpracoval dohravající kapitán Karel Krása, uvolnil se přes hostujícího obránce a krásně nacentroval míč na nohu Petra Ďurici, ten z prvního doteku rozvlňuje síť 3:0.
Po tomto gólu se utkání již dohrává. Běží 88. minuta, když z ojedinělého brejku zahrávají hosté rohový kop. Bohužel ke smůle domácích si míč nešťastně srazil sám brankář Rozsypal do své sítě 3:1.
Utkání tak skončilo jasnou výhrou Fulneku, krerý si tak připsal 15. výhru v řadě!

 

Zdroj: Krása Radim, Fotbal Fulnek



Ohlasy k zápasu


Fotbal Fulnek
Pavel Jurča, hrající asistent trenéra: ...Ten kdo si myslel, že to bude jednoduchý zápas tak se mýlil. Vůbec nebyl na hřišti vidět bodový rozdíl a postavení v tabulce. Neustále jsme klukům připomínali že nemůže v žádném případě dojít k podcenění soupeře. I když se první poločas odehrával převážně na polovině soupeře tak jsme si moc šancí nevypracovali. Až na jednu kterou jsme využili a do šaten jsme šli o jeden gól šťastnější. O přestávce jsme si řekli že musíme být trpěliví že ještě nějaké góly dáme. Nakonec jsme po zásluze zvítězili a připsali si důležité tři body. Klukům bychom chtěli poděkovat za to že zápas zvládli a už se musíme pomalu připravovat na další důležitý zápas který nás čeká v sobotu ve Veřovicích a těšíme se že nás přijedou povzbudit naši věrní fanoušci... Děkujeme fanouškům za podporu po celou dobu utkání! Moc si toho vážíme




Sestavy


Fotbal Fulnek
M. Rozsypal [-] - R. Krása [-] , K. Krása [-] , V. Lachký [-] , D. Mrkvica [-] , O. Murin [-] (64. L. Kocún [-] ) - J. Černín [-] (82. J. Štefek [-] ) , J. Krása [-] , P. Jurča [-] (46. M. Houfek [-] ) - J. Šesták [-] (79. J. Šesták [-] ) , P. Ďurica [-]

TJ Sokol Hukvaldy
J. Sasín [-] - Z. Velart [-] , J. Volný [-] , E. Válek [-] , M. Vicher [-] (69. L. Vrtný [-] ) , M. Mlčoch [-] , J. Chamrad [-] , J. Niemczyk [-] , J. Ermis [-] , P. Grufik [-] (80. Z. Bůžek [-] ) , M. Vicher [-] (46. L. Kavka [-] )

ŽK: 43. P. Grufik , 49. J. Ermis .
Počet diváků: 281. Rozhodčí: ŠIMÍK Martin - BARTEK Libor, SEIDLER René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Kateřina Doubravská

Expert: MICHAL ANDĚL
Tip experta: výhra domácích

Fulnek vede 1.B třídu s velkým náskokem, přes zimu posílil a předpokládám jeho jasnou výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích