3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedliště rozhodly ve druhé půli


Branky


4

report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Před utkáním s posledním celkem v tabulce v Sedlišti se musela řešit sestava. Vždyť tolik zraněných hráčů ze základní sestavy ještě nebylo. Navíc se k tomu přidali hráči, kteří na sraz před odjezdem prostě nepřišli! Proto byli narychlo povolání hráči, kteří již stabilně nehrají, nebo jsou ještě nedoléčení. V základu nastoupili „starogardista“ Radek Hanzelka a stabilně už nehrající Tomáš Bolek. Na lavičku usedli Pepa Kozák, Jarek Čapka a dlouhodobě zraněný Honza Chromečka, který v průběhu zápasu na hřiště nastoupil. Samotný začátek se nesl v mírné herní převaze domácího celku, ale byl to náš hráč Smolarčík, který jako první otevřel skóre po delším míči před branku od Radka Hanzelky. Do poločasové přestávky se našemu týmu nepodařilo vedení udržet a domácí dvě minuty před půlicím hvizdem vyrovnali. Hned úvodní minuty toho druhého přinesly vzruch. To když byl za druhý běžný faul ze hry červenou kartou vykázaný Patrik Pham. Začalo přibývat nepřesných verdiktu, nervozity a emocí. Vše vyvrcholilo později. V 68. minutě domácí nejdříve z pokutového kopu šli do vedení a vzápětí přidali třetí trefu do naši sítě. O čtyři minuty později emoce u našich hráčů vůči rozhodčímu vzplály naplno. Hráči Smolarčík, Velart a Kozák byli dle zápisu o utkání za urážky vyloučení. Zbytek hráčů našeho celku dohrál utkání s velkým pocitem křivdy. 
Trenér Salač se po utkání vyjádřil slovy: „Vyžádám si DVD z utkání, odhodím emoce a v klidu zápas vyhodnotím tak, aby bylo možné tento hnus zveřejnit. I ostatní mají právo vidět, co je možné udělat s hráči, kteří se sejdou po práci a jedou si zahrát fotbal pro zábavu“. 

 

zdroj: http://fclibhost.com/



Sestavy


FK Sedliště
P. Šupolík [-] - P. Mojžíšek [-] (54. D. Mohyla [-] ) , K. Jiříček [-] , F. Adamus [-] , T. Majer [-] (80. R. Krischke [-] ) - V. Kaňok [-] , A. Foukal [-] , T. Sekanina [-] , D. Majer [-] - R. Papřok [-] (64. R. Vlček [-] ) , D. Krejčok [-] (85. J. Tesařík [-] )

FC Libhošť
P. Martinovský [-] - R. Hanzelka [-] (72. J. Chromečka [-] ) , D. Velart [-] , P. Pojezdala [-] , M. Vavřík [-] , Z. Melčák [-] , P. Čapka [-] , J. Smolarčík [-] , P. Pham [-] , T. Bolek [-] , D. Symerský [-]

ŽK: 44. K. Jiříček , 84. V. Kaňok - 24. P. Pojezdala , 38. R. Hanzelka , 40. P. Pham , 42. D. Symerský , 67. D. Velart . ČK: 48. P. Pham , 72. D. Velart , 72. J. Smolarčík , 73. J. Kozák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Adamec Jiří - PODRACKÝ Pavel, POLEDNÍK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích