Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brušperk splnil povinnost


Branky


4

report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Další utkání nás čekalo na půdě jednoho z nejhorších týmů na jaře a to ve Vendryni, která bojuje o záchranu. Jak všichni víme taková utkání bývají nevyzpytatelná a velice zrádná, když připočtu hřiště, které bylo v katastrofálním stavu, tak upřímně jsem se toho zápasu obával.

Do utkání jsme vstoupili celkem slušně, chtěli jsme hrát kombinačně, držet míč na zemi i když na tom terénu to byl skoro nadlidský úkol. Chtěli jsme to hrát přes strany, což se nám v prvním poločase celkem dařilo, obzvláště po pravé straně, kde se asi čtyřikrát dokázal protlačit až do šestnáctky obránce Neumann, jen škoda finální fáze. Nedokázali jsme z toho bohužel nic vytěžit, až na jednu situaci, kdy to měl na noze Lisický,ale na poslední chvíli to odehrál domácí obránce na roh. Soupeř se ve 25.minutě ujal vedení, naše zadní řada nevyskočila proti domácímu útočníkovi, ten se pohodlně s míčem otočil a poslal do vápna centr který, propadl na přední tyč a nikým neatakovaný Szymczyk ho jen lízl a otevřel skóre -1:0. Snažili jsme se o vyrovnání, byli jsme velice nebezpeční po rohových kopech, které zahrával velice dobře Blahut. Po jednom z nich si našel míč Petr Cigánek a nekompromisní hlavičkou do protipohybu brankáře mu nedal sebemenší šanci, běžela 34.minuta 1:1. O pět minut později se situace opakovala jen s tím rozdílem, že Petr tentokráte bránu přestřelil a tak se šlo do šaten za nerozhodného stavu.

Kluky jsem v šatně uklidňoval a nabádal, že to přijde, že to je jen otázka času, kdy nám tam spadne další gól, ale že musí pokračovat ve hře po křídlech a být trpěliví. Pokud jsme míč zvedli, tak jsme většinou adresáta nenašli, jelikož míč nám skočil na holeň a letěl úplně někde jinde, než jsme chtěli.

Vstup do druhé půle nám vyšel, nejprve se prosadil na hranici malého vápna Lisický- 51.minuta 1:2. Po chvíli se trefil z bezprostřední blízkosti střídající Boráň. Nutno podotknout ,že situaci už měl proměnit Lisický, ale ještě že Boráň stál na správném místě a míč do sítě uklidil -56.minuta 1:3. Poté jsme měli utkáni pevně pod kontrolou, drželi jsme míč a dostávali se do zajímavých příležitostí, které jsme bohužel už nedokázali proměnit. Posledních deset minut se nám moc nepovedlo, kdy jsme naopak nedokázali balón podržet jako v předešlé části zápasu. Soupeře jsme pustili svým laxním přístupem  do dvou dobrých příležitostí ,ale v jednom případě nás podržel Murín a ve druhém při nás stálo štěstíčko.Sečteno podtrženo vezeme si domů tři body.

Chci klukům poděkovat za to, jak to utkání zvládli, že kombinovali i když ne pokaždé úspěšně ,ale vzhledem k tomu terénu jsem byl docela spokojen. V sobotu 19.5. přivítáme na domácím hřišti Hrabovou od 17:00 hod. ,která je naopak jedním z nejlepších týmů jara. Byl bych rád, kdybyste nás přišli podpořit, ať naplno zabodujeme i v domácím prostředí. Děkuji . 

 

zdroj: http://www.fotbalbrusperk.cz



Sestavy


TJ Vendryně
T. Kolarczyk [-] - D. Sikora [-] , B. Hulboj [-] , P. Kuczynski [-] - M. Hulboj [-] , J. Pilch [-] (88. T. Siuda [-] ) , J. Wawreczka [-] - D. Szymczyk [-] - D. Mitrenga [-] (73. A. Palik [-] ) , V. Divina [-] , M. Fojcik [-] (81. R. Ťupa [-] )

SK Brušperk
M. Murín [-] - P. Cigánek [-] , P. Zajac [-] - R. Polášek [-] (80. J. Ševčík [-] ) - K. Neumann [-] - J. Bogdan [-] (88. M. Vojtek [-] ) , F. Szkuta [-] , D. Cigánek [-] (51. T. Boráň [-] ) , V. Šimon [-] , P. Lisický [-] , J. Blahut [-] (61. D. Laryš [-] )

ŽK: 84. K. Neumann .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů