1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Datyně nadále vítězí


Branky


46. J. Bogdan - 17. J. Marek , 19. J. Marek
5

report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátkem utkání měli více ze hry domácí, z čehož si vypracovali dvě šance. Nejprve technickou střelu k levé tyči, Vasilko vyrazil na roh a o chvíli později osamocený domácí střelec z penaltového puntíku, nedokázal zakončit lépe než slabší střelou do středu branky. Po ruce Dostála pak domácí zahrávali volný přímý kop, který ale hostující brankář vyrazil. Datyně tyto šance přežila a dostávala se do svého tempa. Po ose Dolák – Stebel – Rozsíval, běžel z pravé strany na domácího brankáře Marek. Ten zvolil nejlepší řešení a přízemní střelou k tyči poslal hosty do vedení. Po rozehrání, se hostující obrana před svou střídačkou dopustila faulu, po kterém následoval další volný přímý kop. Centrovaný míč stáhl ze vzduchu Vasilko a ihned poslal na zteč Marka. Ten utekl svým strážcům a obstřelil vybíhajícího domácího brankáře. Míč směřující do branky dobíhal domácí obránce, ale naštěstí nedokázal vyvinout takovou rychlost, aby ho dostihl a Marek tak po dvou minutách přidal druhou branku. Domácí se rychle oklepali a zvýšili rychlost své hry. Výsledkem byl závar po jednom z rohových kopů, který Datyňská obrana odvrátila a také zakončení, které skončilo na břevně. Datyně mohla přidat třetí branku, když si Gistinger udělal kužely z domácí hráčů a křižným pasem našel Rozsívala. Ten razantní střelou přestřelil.

Ve druhém poločase Brušperk zkorigoval hned po minutě hry. Kolmou přihrávku hostující obrana jen přizvedla, a Bogdan se štěstím vstřelil branku. Po obdržené brance datyňští hráči hráli to, co potřebovali. Bylo ale vidět, že znervózněli, občas si nebyli jistí a zdaleka nepředváděli svou obvyklou hru. Několik centrů přelétlo přes malé pokutové území, ale většina z nich nikoho nenašla, či zakončovatel selhal. Uklidnit hosty mohl 2x Marek ale poprvé v samostatném úniku minul a další jeho střelu brankář Murín zlikvidoval. Brušperk měl ve druhém poločas více ze hry, ale efektivní nebyl a Datyně si tak z veledůležitého utkání přivezla všechny body. Brušperk se tak z druhého místa propadl až na páté a na druhém místě je momentálně tým Stonavy, který v úterý zajíždí k dohrávce na půdu Dobratic, kde může stáhnout svou ztrátu Datyně, na 5 bodů.



Sestavy


SK Brušperk
M. Murín [-] - P. Zajac [-] , P. Cigánek [-] , P. Lisický [-] - R. Polášek [-] , M. Vojtek [-] (46. M. Brejla [-] ) - K. Neumann [-] - V. Šimon [-] (82. J. Ševčík [-] ) , J. Bogdan [-] , J. Blahut [-] , D. Cigánek [-] (80. A. Havlíček [-] )

TJ Havířov - Dolní Datyně
J. Vasilko [-] - T. Kaduch [-] (87. V. Masopust [-] ) , J. Dolák [-] , A. Kučera [-] (82. J. Vandriak [-] ) , J. Marek [-] , K. Rozsíval [-] , R. Baláž [-] (65. T. Kodenko [-] ) , L. Dostál [-] , L. Stebel [-] , T. Gistinger [-] , P. Tomašák [-]

ŽK: 58. D. Cigánek , 68. K. Neumann .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Sivera Jan - WAWRZYK Jiří, MOJŽÍŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza