2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Datyně se po výhře dostaly do čela tabulky


Branky


3

report....

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V derby muži přivítali, na jaře ve formě hrající, družstvo Albrechtic.
Na utkání si našlo cestu 150 diváků, kteří tak mohli, zejména ve druhém poločase, sledovat festival zahozených šancí. Už prvních 15. Minutách si domácí vypracovali 3 brankové příležitosti, které volaly po otevření skoré, ale nestalo se tak. To Albrechtice svou první šanci využili. Vasilko při rozehrávce chyboval a do odkryté brány poslal, před skluzujícím Tomašákem, míč Izaiáš. Domácí se nenechali rozhodit a i přes hrbolatý terén drželi míč na svých kopačkách, bohužel bez většího efektu. To se změnilo ve 45. Minutě, kdy po centrovaném míči, Gistinger vsítil dokonalého šatnáře a do kabin se šlo za vyrovnaného stavu.

 

Ve druhém poločase pokračovali datyňští ve své kombinační hře, která je zdobí. Ta vyústila v několik velkých šancí, ale ve finále scházela přesnost, razance nebo se vyznamenal brankář hostů Stach. Albrechtice také měly možnost skórovat, to když se po ztrátě míče v prostoru před pokutovým územím, v tváří tvář proti Vasilkovi, objevil hostující útočník. Vasilko však své spoluhráče tentokrát podržel a vypuštěnou střelu se mu podařilo vyrazit. Běžela 80. Minuta, když obrana hostů na dvakrát zamezila domácím skórovat. Po Kodenkově projektilu si odražený míč našel Rozsíval, který vstřelil toužebně očekávaný gól, a domácí se konečně mohli radovat. Obdržením branky Albrechtice reagovaly vysunutím vysokého stopera Hovůrky, kterého z lavičky doplnil neméně vysoký Goj. Obrovskou příležitost měl jiný hráč hostů – Chumchal. Ten po chybě Dostála, upaloval sám na domácí svatyni. Chumchal si však posunul míč více než bylo třeba, čehož Vasilko využil a vyběhnuvší, mu míč stihl těsně ukopnout. V závěrečných minutách se domácí snažili dohrát zápas na straně hostů a nedostat tímto Albrechtice do tempa. To se jim dařilo a paradoxně jim pomohla Albrechtická lavička resp. jejich horkokrevní funkcionáři. Ti nebyli spokojeni s některými výroky rozhodčího a tak se několik desítek sekund prodiskutovalo s rozhodčím. Domácí chtěli přidat pojistku ve formě třetího gólu, ale své šance nevyužili. V posledních minutách měli ještě hosté možnost sáhnout po bodu, protože zahrávali volný přímý z prostoru rohu pokutového území. Hostující Dorozlo míč kroutil na zadní tyč, tam byl ale domácí brankář připraven. Po sléze bylo utkání ukončeno a domácí se mohli radovat.
Výhrou a zaváháním ostatních soupeřů se Datyně posunuli do čela tabulky.

 

zdroj: Dolní Datyně - facebook



Sestavy


TJ Havířov - Dolní Datyně
J. Vasilko [-] - T. Gistinger [-] , J. Dolák [-] , V. Neuman [-] (46. A. Kučera [-] ) , R. Pištěk [-] (64. T. Kaduch [-] ) , J. Marek [-] (87. J. Vandriak [-] ) , K. Rozsíval [-] (88. V. Masopust [-] ) , R. Baláž [-] (74. T. Kodenko [-] ) , L. Dostál [-] , L. Stebel [-] , P. Tomašák [-]

FK Baník Albrechtice
D. Stach [-] - J. Hovůrka [-] , J. Kociolek [-] (82. J. Goj [-] ) , A. Chumchal [-] , M. Kulhánek [-] , T. Izaiáš [-] (68. P. Pasz [-] ) , D. Dorozlo [-] , D. Žyla [-] , L. Vagner [-] , A. Věčorek [-] (9. M. Korzeniowski [-] ) , M. Pařík [-] (75. J. Kociolek [-] )

ŽK: 72. T. Gistinger , 90. L. Dostál - 73. M. Pařík , 87. L. Vagner .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PODRACKÝ Pavel - ADAMEC Jiří, POLEDNÍK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů