Nedvědice prohrála s Rapoticemi


Branky


63. R. Valsa , 66. M. Němec
29

Nedvědice chtěla získat první jarní body, ale to se jí proti favorizovaným Rapoticím nepovedlo a prohrála o dvě branky. Rapotice tak využili zaváhání pronásledovatelů a v čele tabulky mají komfortní náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Nedvědice, která před týdnem padla v Radešínská Svratce chtěla obrat o body suveréna 1.B třídy skupiny B Rapotice, v jejichž dresu se objevil i uzdravený nejlepší střelec krajských soutěží Michal Sobotka, jenž vytvořil úderné ofenzivní duo se zimní akvizicí Radkem Valsou.

 

V prvním poločase hrál poměrně kvalitní fotbal. Oba týmy si vypracovaly šance, ale střelcům se nedařilo. Buď netrefili vůbec bránu nebo byli na místě, jak domácí brankář Michal Tužinský, tak Tomáš Laš ve svatyni Rapotic, kterého pěknou ránou protáhl Jirásek. Do kabin se tak odcházelo za bezbrankového stavu.

Hosté ve druhém poločase rozhodli

Velmi podobný průběh nabídnul i druhý poločas tohoto zápasu. Rozdíl byl však tom, že favorizovaní hosté byli v koncovce efektivnější než Nedvědice. O osudu utkání se rozhodlo mezi 63. a 66. minutou, kdy hosté dvakrát skórovali. V 63. minutě domácí chybovali ve středu pole a s nabídnutou příležitostí si poradil Radek Valsa, který se tak prosadil i ve druhém zápase za Rapotice - 0:1. O chvíli později přišel další rychlý protiútok hostí, na jehož konci byl střílející Michal Němec, který prostřelil Tužinského - 0:2. Největší šanci domácích měl v závěru domácí útočník Zdeněk Prudký, ale tak dlouho se rozmýšlel, co s míčem provede, až nakonec vůbec nevystřelil. Kouč Nedvědice Vratislav Kostelan tak po svém příchodu stále čeká na první body.

 

Nedvědice v příštím kole hraje v Polné, kde si bude chtít udržet náskok na místní rezervu. Rapotice se představí na hřišti sympaticky hrajícího Štěpánova.



Ohlasy k zápasu


SK Pernštejn Nedvědice
David Mareš (hráč): První půl hodina se nám docela povedla. Hosté sice drželi míč, ale nám se dařilo chodit do protiútoků. Bohužel jsme se však těžko dostávali k zakončení. Konec první půle už patřil Rapoticím. Ve druhém poločase jsme byli pod tlakem, ale poctivě jsme bránili. Pak jsme však chybovali ve středu pole a za to jsme byli potrestáni. To nás srazilo a bylo po zápase. Musím uznat především ofenzivní sílu vedoucího celku tabulky. Pro nás je teď nesmírně důležitý zápas v Polné.




Počet diváků: 103. Rozhodčí: BULA Nikola - HAVLÍN Martin, ZELINKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč
Hodnocení úrovně zápasu: 5
Rozhodčí - BULA Nikola: 7
Občerstvení - nápoje: 8
Občerstvení - jídlo: 6
Hrací plocha: 3
Zázemí: 8
Výkon domácích - SK Pernštejn Nedvědice: 2
Výkon hostů - FC Rapotice: 7
Hráč utkání - domácí: Michal Tužinský
Hráč utkání - hosté: Jan Matoušek
Hodnocení hráčů - hosté: Tomáš Laš - 4, Petr Sobotka - 5, Tomáš Švarc - 5, Rudolf Zezula - 4, Petr Opálka - 4, Radek Valsa - 7, Michal Škorpík - 6, Petr Císař - 5, Jan Illek - 6, Jan Matoušek - 8, Michal Němec - 7, Michal Sobotka - 7, Zdeněk Mucha - 8, Milan Laš - 8,

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

V Nedvědici se hraje špatně, ale Rapotice si odvezou všechny body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů